שאלה על סוכרים במזון,,

שרון 337

New member
שאלה על סוכרים במזון,,

אומרים לחולי סוכרת שאפשר לאכול
אגוזי-מלך אגוזי-לוז ,גרעיני חמניות.
השאלה היא, האם אין בכלל סוכר,בכול פיצוחים האלה ?
מי שישיב ראשון יקבל
 

תומרונתם

New member
מנהל
כן, יש בהם פחמימות

אבל לא הרבה, בעיקר בהנחה שאת לא יושבת ואוכלת כמויות מהם.
בנוסף, תכולת השומן הגבוהה בהם (שומן בריא מן הצומח) עושה אותם לא רק לבריאים יותר, אלא מעכבת את ספיגת הפחמימות שבהם, כך שהם לא מעלים את הסוכר בדם מהר.
 

שרון 337

New member
תומרונתם תודה ,ועכשיו הגלידה,,

קבלי מתכון לגלידה לסופ"ש,גלידה קלה להכנה -וכול כך טעימה !!!
מה דרוש להכנה?
בלנדר שכותש גם קרח.
ועוד 4 מוצרים בלבד: אגוזים, מים, ממתיק , וטיפונת מלח,
ויש גלידה נפלאה.
וכך מכינים: קונים פיצוחים טריים ,לא קלויים מאיזה סוג שבוחרים:
אפשר לשלב כוס אחת של אגוזי-מקדמיה מעורבבים עם פיסטוקים - לא קלויים.
או כוס גרעיני -חמנייה לערבב עם אגוזי מקדמיה ואגוזי לוז, סה"כ ביחד כמות של כוס אחת.
ההכנה:
מכניסים לבלנדר :
2 -3 סוגי האגוזים שרוצים ,(סה"כ כמות של כוס אחת,)
קורט מלח,
ממתיק ,(תחליף סוכר- שיהיה שווה ערך לכפית סוכר ).
ויוצקים לבלנדר כוס ורבע מים ,(אפשר לערבב במים כפית של תמצית -וניל.)
ומערבלים דקה אחת,או פחות,עד שהאגוזים נטחנים היטב עם המים,
והופכים לקרם חלק.
מכניסים את התערובת הטחונה לתבניות של קוביות קרח, ומקפיאים לשעה וחצי.
כעבור זמן זה,התערובת קפואה היטב,
מוציאים מהפריזר את הקוביות הקפואות,(לשחרר מסביב בעזרת סכין,)
ומערבלים שוב בבלנדר,עד לתערובת טחונה וחלקה ,
ושוב מחזירים לתבניות קוביות הקרח ומקפיאים בפריזר, וזה !
לאחר שעה וחצי,מוציאים להפשרה של 20 דקות ,
טועמים ולא מאמינים איך ללא ביצים וללא שמנת,מתקבלת גלידה במרקם קטיפתי ,
וכול כך טעימה, שמעניקה רגעים של עונג.
&nbsp
המתכון כול כך פשוט שהייתי חייבת לנסות,
וממש יצאה לי גלידה מעולה !
הערה חשובה :
חייבים בלנדר שכותש גם קרח,ללא בלנדר אין אפשרות להכין.
&nbsp
כדי להתרשם מצילומים של התוצאה המופלאה,
ראי כאן ,צילומים מקסימים והסבר-לאחר שהמתכון נוסה רבות ובהצלחה על ידי מורן ,:
http://www.veganhightechmom.com/he/גלידה-טבעונית-שלא-דורשת-תירוצים/
תכיני ותיהני,
ההצלחה מובטחת.
&nbsp
 
למעלה