שאלה על סוכר
ניתנה לי שאלה כזו : א. כאשר סוכר מתמוסס במים לא ניתן להבחין בעלייה או בירידה של הטמפרטורה. מהו הכוח המניע את ההתמוססות? הסבירו ב. האם העלייה בטמפרטורה מעלה תמיד את ניצולת התגובה? את מהירות התגובה?הסבירו לגבי א הכוח שמניע זה לא קשרי מימן ? שמולקולות המים נקשרות בעצם לסוכר? וב לא הבנתי מה זאת אומרת ניצולת התגובה? ומהירות התגובה הרי תמיד תעלה כי גביש הסוכר הוא מוצק וכשהוא מומס הוא עובר לליקוויד , לא?
ניתנה לי שאלה כזו : א. כאשר סוכר מתמוסס במים לא ניתן להבחין בעלייה או בירידה של הטמפרטורה. מהו הכוח המניע את ההתמוססות? הסבירו ב. האם העלייה בטמפרטורה מעלה תמיד את ניצולת התגובה? את מהירות התגובה?הסבירו לגבי א הכוח שמניע זה לא קשרי מימן ? שמולקולות המים נקשרות בעצם לסוכר? וב לא הבנתי מה זאת אומרת ניצולת התגובה? ומהירות התגובה הרי תמיד תעלה כי גביש הסוכר הוא מוצק וכשהוא מומס הוא עובר לליקוויד , לא?