יום שבת 18:15 ערוץ 1. שבת אחרונה היה הפרק האחרון מהעונה שעברה שבו החברה מפוצצים שמש(!) ומשמידים את כל/רוב/חלק הצי(צי) של אפופיס הידוע לשמצה והסופר נובה מעיפה אותם ואת ספינתו של אפופיס לגלקסיה אחרת (שם אולי ייפגשו עם חברי גולשים בזמן ותהיה אורגיה היסטרית. אני צריך להיות תסריטאי). כולנו מצפים לפרקים החדשים עם מקגייור האדיוט, פני אבן, השמאלני ומורן אייזנשטיין (ואם בא לי רק ביום שלישי?) הידועה גם בשם מורן איינשטיין(קיציס ופרידמן).
סוף סוף פרק חדש! לא רע. היה יכול להיות יותר טוב. החבר´ה שם קצת יותר מדי מטומטמים לטעמי אבל בכל זאת... טוב שהיה. היה שם רגע שממש דאגתי (ממש!!!) שטיאלק מת אני גם לא בטוח שהוא יחזור לעצמו. אני מודאג
אני צופה קבוע של הסידרה מתחילתה (בערוץ 1)... הפרק החדש היה פשוט מאכזב...שום חידוש לא היה שם... ציפיתי ליותר! אם אני מכיר טוב את הסידרה סביר מאוד שטילאק יחזור לעצמו באחד הפרקים הבאים....
אנא השתדלו, כשיש כבר פתיל קיים בדף הפורום הראשי בנושא שבו אתם רוצים לפרסם הודעה, לפרסם אותה באותו פתיל. זה שומר את הפורום מסודר ונוח יותר, ולא מעיף אחורה הודעות אחרות שעשויות לעניין אנשים אחרים. תודה.