שאלה על סטארגייט

alond

New member
שאלה על סטארגייט

יש למישהו מושג אם יהיו פרקים חדשים?

Reckoning Day

New member
לא..באמת שמתי ../images/Emo23.gif

שזה היה פרק ישן אתמול..אבל היה נדמה לי ששבת שעברה זה פרק חדש-לא?

preacher

New member
השבת היה הפרק האחרון מהעונה שעברה

מה שאומר ששבת הקרובה יש פרק חדש. ייפי!

alond

New member
כרגיל

יום שבת 18:15 ערוץ 1. שבת אחרונה היה הפרק האחרון מהעונה שעברה שבו החברה מפוצצים שמש(!) ומשמידים את כל/רוב/חלק הצי(צי) של אפופיס הידוע לשמצה והסופר נובה מעיפה אותם ואת ספינתו של אפופיס לגלקסיה אחרת (שם אולי ייפגשו עם חברי גולשים בזמן ותהיה אורגיה היסטרית. אני צריך להיות תסריטאי). כולנו מצפים לפרקים החדשים עם מקגייור האדיוט, פני אבן, השמאלני ומורן אייזנשטיין (ואם בא לי רק ביום שלישי?) הידועה גם בשם מורן איינשטיין(קיציס ופרידמן).

alond

New member
סטארגייט

סוף סוף פרק חדש! לא רע. היה יכול להיות יותר טוב. החבר´ה שם קצת יותר מדי מטומטמים לטעמי אבל בכל זאת... טוב שהיה. היה שם רגע שממש דאגתי (ממש!!!) שטיאלק מת :) אני גם לא בטוח שהוא יחזור לעצמו. אני מודאג :)

Dargo

New member
מאכזב...

אני צופה קבוע של הסידרה מתחילתה (בערוץ 1)... הפרק החדש היה פשוט מאכזב...שום חידוש לא היה שם... ציפיתי ליותר! אם אני מכיר טוב את הסידרה סביר מאוד שטילאק יחזור לעצמו באחד הפרקים הבאים....

Boojie

New member
ההודעה שורשרה לפתיל קיים בנושא.

אנא השתדלו, כשיש כבר פתיל קיים בדף הפורום הראשי בנושא שבו אתם רוצים לפרסם הודעה, לפרסם אותה באותו פתיל. זה שומר את הפורום מסודר ונוח יותר, ולא מעיף אחורה הודעות אחרות שעשויות לעניין אנשים אחרים. תודה.

preacher

New member
אני מוחה!

עונה חדשה של סטרגייט בהחלט מצדיקה פתיל חדש בראש עמוד הפורום. ולדעתי זה היה פרק טוב. אולי לא מחדש אבל סוחף ועשוי מצוין.

למעלה