שאלה על סיוט ברחוב אלם

morethanwords

New member
שאלה על סיוט ברחוב אלם

מישהו/י יודע/ת באיזה סרט מהסדרה יש נערה שכלואה במרתף והופכת לחיה? והאם פרדי קרוגר מופיע בסרט זה?

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif אהמ..נראה לי...

שאם זה מסדרת סיוט ברחוב אלם, אז מן הסתם פרדי יופיע שם

VAMPhantom

New member
אכן מהרביעי../images/Emo58.gifכידוע...

פרדי ניזון מהפחדים של הילדים... לכן, הוא הופך את הגברת הנחמדה לדבר שהיא הכי-הכי שונאת ואף הורגת!
לג'וק! וטאחחחחח! מואך אותה בתוך אריזה!
גדוווול נ"ב: מזהים את גברת-גו'קית בתמונה?
--->>>

xander55

New member
מימיננו יש את הגיבורה../images/Emo129.gif

ומשמאלנו יש ממצא אדיר, ג'וק שנעשה ע"י פרדי הדגול, רוצח סדרתי מושחת, שחושל ע"י להבות האש האכזריות, ממצא זה נמצא לפני...

ארבע זה עם כל ה../images/Emo58.gif../images/Emo108.gif

נשמות בטן של פרדי שהיא מכוונת אליו את המראה ועם זאת שמטפטף מהעט שלה דם והוא שואב לה את האויר ועם השריפה נכון
כי אם כן אז זה האהוב עלי

morethanwords

New member
תודה על התשובות אבל לא נראה לי

הבנתם. בסרט מסופר על נערה שההורים שלה כלאו במרתף והם שולחים לה אוכל במכונה כזאת שיורדת עד המרתף מפני שאם הם יפתחו לה את הדלת היא תשתגע כי היא פרא אדם. ואז יום אחד הם משאירים את הבייביסיטר בבית עם הילדים והם מזהירים אותה לא לפתוח את דלת המרתף אבל היא פותחת ואז הנערה מתחילה לרצוח וכו וכו... סליחה על חוסר הדיוק ראיתי את זה בסביבות גיל חמש ולא זכור לי שפרדי קרוגר נמצא שם. אולי זה לא סיוט ברחוב אלם? מישהו/י?

space1

New member
אני יודע למה אתה מתכוון!!!!!!!!

גם אני ראיתי את זה כשהייתי צעיר יותר, וזה היה נקרא "סיוט ברחוב אלם 6" אבל פרדי קרוגר לא הופיע שם! (גם לא נראה לי שזה היה בקולנוע, זה הגיע ישר לווידאו) אבל רוב הסרט היה די מעצבן כי כל פעם שקורה משהו מעניין מגלים שזה היה למעשה חלום.

VAMPhantom

New member
זו הבעיה שלכם!../images/Emo58.gif../images/Emo151.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

הבעיה היא כזו, אמרת סיוט ברח' אלם ורבים(כמוני) חשבו שהכוונה לסרטים, אך לאאאא... מה שניסית לזכר זה בפרק נבחר מתוך סדרת הטלויזיה
בה פרדי קרוגר הוא המציג של הסיפורים הנ"ל... ולא, זה לא סיוט ברח' אלם6, כך קראו לזה בארץ, אך זה לא שייך לסדרת הקולנוע, אלא לסדרת הטלויזיה!

space1

New member
אההההה!! סדרת טלוויזיה?!

אתה יודע איך קראו לזה? (אולי זה Nightmare cafe?)

xander55

New member
לא ../images/Emo129.gif

זה כמו צמרמורת, היה גם את סיפורי רחוב אלם שזה היה נחמד אם הפנטומימאי, אין לי מושג איפה להשיג את זה אבל ראיתי את זה לפני כמה שנים טובות.

VAMPhantom

New member
קראו לסדרה:Freddy's Nightmares

ואכן כפי שנאמר לפניי, זו סידרה כמו "צמרמורת" אך יותר כמו "איזור הדימדומים", "סיפורים מהשאול", "סיפורים מהקבר" כאשר תפקידו של פרדי הוא המציג, עם ההומור המיוחד שלו

morethanwords

New member
תודה, ומצטערת על הבילבול...

באחת התגובות שלי אמרתי שיכול להיות שזה לא אחד מסרטי סיוט ברחוב אלם

VAMPhantom

New member
לא נורא, חביבתי...העיקר../images/Emo151.gif

נעשה כאן סדר אצלך כרגע, לאחר השירשור הנ"ל?

למעלה