שאלה על סירים/מחבתות
בתקופה האחרונה איפה שאני לא מסתכלת (פרט אולי בראי....
) אני נתקלת בהודעה מיוחצנת היטב המשבחת ומהללת את סירי "שף גורמה" האיטלקיים. במסגרת היחצון כתוב : "...סירי ´שף גורמה´ העשויים אלומיניום עבה, מצופים בפורצלן רב שכבתי..." אלומיניום
האמנם?! הלא רק בשנים האחרונות נכתב ונאמר ללא הרף שאלומיניום הינו מסוכן בבישול ושבזמו בישול באלומיניום משתחררים חלקיקים אשר מזוהים כחומר הגורם למחלת הפרקינסון. אז מה? גורמה? או עבודה בעיניים? ואם כבר מחבת רציני (יצוק) אז ממה הוא אמור להיות עשוי? sorry על אוסף השאלות, ביי שיר
בתקופה האחרונה איפה שאני לא מסתכלת (פרט אולי בראי....