שאלה על סיר

rotemfrm

New member
שאלה על סיר

קניתי סיר בלי לחשוב יותר מדי אחרי שמישהי בתור לקופה המליצה עליו. בבית ראיתי שאין תעודת אחריות, לחברה קוראים Day by day, וממה שראיתי גוגל לא מכיר מותג כזה. כתוב על האריזה שזה סיר יציקה עם ציפוי נון-סטיק; ויש הרבה הוראות - לערבב עם כלי עץ או פלסטיק, לנקות עם מטלית לחה ולא עם אמצעי ניקוי קשים, לא מתאים לכיריים אינדוקציה, לא לחמם את הסיר כשהוא ריק. אני לא מתכוונת להחזיר אותו, אבל הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר את החברה או את הסוג הזה של מוצר, ואם אין איתו בעיה. האם אפשר לנקות אותו עם כרית ניקוי רגילה לכלים. ואם אפשר לקבל המלצה באופן כללי איזה סוג של סירים כדאי לקנות, ומהו טווח המחירים המומלץ (בפרט לסירים בגודל בגודל 24-28 ס"מ, לא סוטאז').
תודה מראש על העזרה.

הסכנות העורבות

בסיר טפלון שהחומר (טפלון) מתפרק והופך רעיל ומסרטן, לא ! לא צריך לזרוק הסיר. רק חשוב להקפיד על כמה כללים שטמפ הסיר לא תעבור את ה200 מעלות (ולכן לעולם לא יחומם ריק) ולא לשרוט ולפגוע בציפוי-> עבודה עם כף עץ ולא לשטוף עם ברזלים/ סקוץ' וכו

Maldini Girl

New member
בגדול, במחבתות וסירים

עם ציפוי סטייל טפלון, אני לא מנקה עם סקוץ', זה שורט את הציפוי, וכשהציפוי טוב הלכלוך אמור לרדת ממנו בקלות בניקוי עם מים וסבון (משפשפת עם היד או עם חתיכת נייר סופג)

למעלה