שאלה על סנדמן

TomerZimmermann

New member
שאלה על סנדמן

אני יודע שיש בסך הכל 10 ספרים אבל הבנתי שכל אחד מהם מורגב מכמה סיפורי קומיקס קצרים יותר שהופיעו באיזשהו עיתון (או משהו כזה). תהיתי אם מישהו מכיר רשימה של כל תתי הסיפורים בתוך כל אחד מהספרים ואיפה הם הופיעו במקור. תודה

תשובה

הסיפורים הקצרים יותר לא הופיעו בעיתון, אלא בתור חוברות קומיקס יחידות. אני לא מומחה לסאנדמן, אבל הספרים צריכים להיות מורכבים מהחוברות של הסידרה (כשבעים חוברות אם אני לא טועה) ואולי כמה ספיישלים.

kislevorr

New member
אכן

זה כמו כל TP, אוסף של חוברות קומיקס מאוגדות כספר,אחרי שהחוברות יצאו כמו כל חוברת,פעם בחודש,וזה הצליח. אז אם אפשר לקטלג כל כמה חוברות לסיפור שונה,בערך,עשו זאת,וככה יצאו 10 ספרים שהם 70 החוברות שיצאו אי פעם,ומשום מה יוצאים עוד ספרים,שהם ספיישלים או משהו כזה (לא קראתי את החדשים). אפילו לאחרונה,לפני איזה חודש יצא ספר סאנדמן חדש,אני די בטוח.

TomerZimmermann

New member
אז לפי מה שאתה אומר

סדר הס1יפורים בספרים הוא לא הסדר הכרונולוגי של האירועים, או בעצם יותר חשוב לא הסדר הכרונולוגי של יציאת הסיפורים?

תשובה

הספרים אסופים לפי הסדר הכרונולוגי בהם יצאו החוברות. אם תקנה את הספרים תראה שהם ממסופרים יפה מאוד ותוכל לקרוא אותם אחד אחרי השני בלי שום כאב ראש.

alro

New member
לא בדיוק

הסדר הוא אכן כרונולוגי ויש התחלה וסוף פשוט לא כל טי פי מתקשר ישירות לסיפור המרכזי וגם הסיפור המרכזי מורכב ממלא עלילות מישנה שלא מתקשרות מעבר לקשרים קטנים כמו דמויות ואולי איזה אירוע מהעבר ששפיע

mytlv

New member
סנדמן החדש

הספר החדש מכיל שבעה סיפורים שונים וחדשים על כל האחים והאחיות של סנדמן. מה שמעניין שם זה שבכל סיפור בחר ניל גיימן לעבוד עם מאייר אחר. הסיפורים לדעתי פחות טובים מסנדמן המקורי אבל זה מדהים איך הם מצליחים לגרום לקוראים של קומיקס מיינסטרים להאבק עם צורת הגשה הכי אלטרנטיב שיש. אם תצליחו לקרוא את כולם כבר לא יהיה כמעט קומיקס שיהיה לא מספיק קומינקטיבי בשבילכם. זה ההישג הגדול של הספר הזה וגם של הסנדמן הקודם שהוא בכלל עבודה של גיימן עם איזה צייר יפני ולא ממש קומיקס.

חגי ש

New member
Re: שאלה על סנדמן

הסיפור הוא שיש בעצם 75 חוברות של הסאנדמן שאוגדו מאוחר יותר לעשרה ספרים. מלבד עשרת הספרים שיצאו ישנן עוד שלוש חוברות sandman special שבינהן song of orpheus. הנה רשימה (לא מלאה לגמרי) של סדר הופעת החוברות, השם שלהן והחודש והשנה בה יצאו:

למעלה