שאלה על ספונג'ה

b o t t e n

New member
שאלה על ספונג'ה

יש לי רצפת קרמיקה, וכל הפסים בין המרצפות השחירו לאללה והם גם כנראה פולטים כיחסה לגרביים של הילדים. איך אני מלבינה אותם במינימום זמן ומאמץ
כלומר- חומרים. מדובר בכמעט כל הבית
.

שרונית28

New member
אני לא מתאמצת בכלל לנקות את הרובה

(החומר שמחרוח בין הקרמיקות). פעם אחת עשיתי את זה עם דלי קטן ואקונומיקה מברשת שיניים שאין בה שימוש. לקח לי שעות לעשות רק את הסלון, שהוא ממש לא גדול. עבודה קשה ומיותרת אחרי שבועיים שוב ישחיר לך.

b o t t e n

New member
אבל זה נהייה ממש מכווער. ומוציא ליכלוך.

מקפיצה לעוד רעיונות.

noa555555

New member
לשנות את צבע הרובה. אני רצינית.

אם הרצפה לא לבנה, אז ללכת על רובה בצבע אחר, אפשר לערבב אותה על כל צבע אפשרי. זה יוצא מענין . מה קורה אם את מציפה את הרצפה באקונומיקה מהולה ומשאירה קצת, זה לא משפר את המצב? הכי טוב לדעתי להתייעץ בחנות חומרי בנין.הם בדרך כלל מכירים את כל הטריקים.

פנומן 72

New member
לא מתחייב

יש מכשירי "פלא" שהם ספונג'ה חשמליים בקיטור ויש הטוענים שבאפשרותם לחולל פלאים לרובה ולמרצפות בכלל.

לנצו21

New member
ניסיתי עם הקיטורית לא עזר בכלל

פשוט להושיב כל בן משפחה עם מברשת ביד משחת כלים ולשפשף אחד אחד, כך עשיתי במטבח, איזור קטן יותר, בהצלחה.

פטרה10

New member
האם ידוע לכם אם ניתן לקנות את

מוצרי הריח כמו דפינול וכו של קיבוץ דפנה במרכז הארץ ? אם כן אז איפה, כי אני לא נפגשתי במוצרים אלו.

פברואר2

New member
מצאתי כמו שכתבו פה:

גבעתיים כצנלסון 18 הם לא ידעו שמה מה זה דפינול יש אפשרות לצרף כאן תמונה של זה?

דפינול ראיתי באתר שלהם באינטרנט

אין לי קישור, כי זה במחשב השני, אבל עוד אעלה אותו לכאן , בקשר לשאר- אין לי מושג. הדפינול הזה הוא מלך מלכי המלכים של חומרי הניקוי. ברגע שאשיג עוד אחד כזה אעלה תמונה. אני מבטיחה.

אצלנו זה עובד ככה

גם לנו יש קרמיקה בבית עם רובה, מה שכן לפני כל שטיפה אנחנו שואבים את הרצפה היטב ופעם בכמה זמן עם מברשת קשה (כמובן עם ידית ארוכה) מקרצפים בין הפסים. בכל מקרה אנחנו גם לא שוטפים עם סבון לרצפות/קרמיקה או כל דבר אחר אלא עם פלמוליב של הכלים שהוא מבריק את הרצפה בצורה יוצאת מן הכלל. בהצלחה.

b o t t e n

New member
אזככה...

הייתה לי מנקה שפשוט הייתה מורחה עם סמרטוט מאוד רטוב. ויש לנו חריצים עמוקים בין המרצפות, מה שגרם לעובש רב שם. הפיתרון כרגע זה קודם לנקות את הכל, ולזה מצאתי את הנוזל 00 של השירותים מאוד יעיל. ואח"כ לתחזוקה לשטוף עם מעט מיים (אין פה גם ככה הרבה אבק) ומידי פעם עם קצת אקונומיקה.

למעלה