שאלה על ספקי תשתית

salo22

New member
שאלה על ספקי תשתית

אני קצת מתבלבל בניסיון להבין מה האפשרויות לתשתית כאן בארץ. שנים ארוכות מידי עם בזק ומאוד רוצה לשנות לתשתית וספק בלבד ללא טלפון נייח, אז אם אני מבין נכון יש אפשרות דרך הוט, אבל אז מה יכול לעשות מי שרוצה להישאר בטלויזיה ביס ? ו 018 אקספון שמזכירים בהודעות כאן, אבל אם הבנתי נכון לפי האתר שלהם הם פעילים גם בתשתית דרך ADSL של בזק וזה מבלבל, הרי אני רוצה להעיף את בזק..
יש אופציות תשתית ראויות אחרות ? אם הבנתי נכון, האיחוד של נטויז'ן וסלקום מציע היום גם תשתית ? יש אולי אופציות במהירויות גבוהות יותר מהנהוג ולמין "אינטרנט על" ביתי עם מחירים גבוהים יותר ? תודה רבה..

yogevk

New member
הבנת לא נכון

כרגע יש 2 ספקיות (והשלישית בהקמה איטית) של תשתית אינטרנט לשוק הפרטי: בזק והוט.
לפני מספר החודשים התחילה הרפורמה בתחום שבעצם מאפשרת לספקיות האינטרנט לחכור מבזק את התשתית (וכרגע רק מבזק) ולמכור לך את התשתית דרכם.
סלקום ונטויזן מציעים גם הם תשתית במסגרת הרפורמה (דרך בזק).
&nbsp
לגבי "אינטרנט על" יש לך 2 אופציות: 1. לחכות שהחברה החדשה (אנלימיטד) יפרסו בזור מגוריך.
2. לנסות ולבקש קו עסקי שעלותו משמעותית גבוהה יותר.
&nbsp
אין גם קשר בין מי ספק התשתית שלך למי ספק הטלויזיה שלך, אז תשתית הוט וטולויזיה של יס בהחלט תופס.

salo22

New member
תודה רבה על המידע

אנחש שלאנלימיטד יקח שנים להגיע לאיזור הצפון.. שאלת תם נוספת - אם אני עובר למבצע של אקספון ב 69 שקלים, אצטרך לשלם במקביל משהו לבזק על ה ADSL או שבאותם 69 שקלים סיימתי למעשה את כל העלויות הקשורות לאינטרנט ? לכאורה גם המודם של בזק וקו ה ADSL בבית אמורים להישאר ללא שינוי, או שבאים ומפרקים התשתית ומרכיבים משהו אחר במקום ? לא נשמע לי הגיוני..

rafid1

Active member
מנהל
כמעט סיימת

תצטרך לקנות מודם VDSL (ואולי נתב אם אין לך) כי את זה של בזק - תחזיר להם כנראה...

למעלה