שאלה על עבודה

• פותח הנושא ybs2
  • פורסם בתאריך

ybs2

New member
שאלה על עבודה

שלום , אני עובדת במשרה מלאה. לאחרונה קיבלתי הצעת עבודה נוספת שאני שוקלת לקחת אותה בנוסף לעבודה הנוכחית. אני קצת מתלבטת אשמח אם תוכלו לעזור לי. פריסת שאלה 7 קלפים שאלתי: מה הפוטנציאל שלי להצליח במקום העבודה הנוסף בתקופה הקרובה והקלפים שיצאו מימין לשמאל: האיש התלוי אס מטבעות חמישה גביעים עשרה מטבעות שתי חרבות שלושה גביעים סיכום: 9 מטבעות גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה כספית. תודה

צ ל י ל 8

New member
שלום ../images/Emo140.gif

אנא קראי את הודעת המנהלות. מספר הקלפים שבחרת אינו נכון. כמו כן איו לשאול שאלה "גם מבחינה מקצועית וגם כספית", אלה 2 נושאים שונים. נא תני רקע קצת יותר מפורט לגבי מה את עוסקת כיום.

ybs2

New member
כיצד לישאול?

אני עוסקת בתמיכה. וקיבלתי הצעה לעבוד בתחום שונה שמאוד מעניין אותי. ההתלבטות היחידה שלי בנושא זה האם ישתלם לי להעמיס על עצמי כל כך הרבה. האם יש סיכוי שהעבודה הזאת תהווה בשבילי קרש קפיצה? אשמח אם תעזרי לי לנסח שאלה.

צ ל י ל 8

New member
את יכולה לשאול:

האם כדאי לי לקבל את הצעת העבודה בתחום... (תכתבי מה התחום) בחודש הקרוב? 6 קלפים+קלף סיכום

ybs2

New member
תודה

שאלתי: האם כדיי לי לקבלת את הצעת העבודה בתחום מכירות בחודש הקרוב יצא: 4 גביעים קוסם ירח נער מטבעות אס מטבעות ארבע מטבעות סיכום: חמש מטבעות

צ ל י ל 8

New member
וואוו

האם = 4 גביעים כדאי = הקוסם לי = ירח לקבל את הצעת העבודה = נער מטבעות בתחום המכירות = אס מטבעות בחודש הקרוב = ארבע מטבעות סיכום = 5 מטבעות בכלליות-זו יכולה להיות עבודה מצויינת בשבילך
התחלה חדשה, אפילו עיסוק שיביא לך יותר כסף, יותר מימוש עצמי. אבל - את חוששת כרגע לקבל את ההצעה ובצדק
. יש משהו שאת צריכה לבדוק היטב. העבודה יכולה להיות מצויין, אך ממש לא בחודש הקרוב. כדאי שהחודש תתמקדי במה שכבר יש לך, אחרת למרות הכל-תצאי קרחת מכאן ומכאן. האם יש סיכוי שההצעה תהייה רלוונטית גם בעוד חודש?

ybs2

New member
לא ניראה לי../images/Emo4.gif

למה לא בחודש הקרוב? למה בעוד חודש זה יהיה יותר רלוונטי. החששות שלי זה רק מעומס יתר (יש לי ילדה קטנה) ועוד חודש לא יהיה לי יותר קל.... כתבת: "יש משהו שאת צריכה לבדוק היטב" מה אני צריכה לבדוק? היתה לי הרגשה טובה לגביי זה ואת עוד יותר חיזקת אותי אבל גם תיסכלת אותי כאחד...

צ ל י ל 8

New member
תראי...

אהלמצי לך לא ללכת על זה בחודש הקרוב לא בגלל עומס יתר של ילדה קטנה, כי נראה לי שזה יכול להפריע לך. יש לם בהחלט את היכולת לשמור על תעסוקה ומשפחה ביחד. אבל-כנראה יש משהו בעבודה זו שכרגע עוד לא ברור. משהו שאולי בעוד חודש יסתדר. לא יודעת כרגע לאמר לך מה בדיוק. ולא רק זה, אני חוששת שאם תקבלי את העבודה הזו בחודש הספציפי הקרוב, זה אפילו עלול להזיק לך. בואי ננסה לעשות פריסה נוספת: מה עליי לדעת על מקום העבודה בתחום המכירות? 5 קלפים+קךף סיכום

ybs2

New member
שאלתי

מה עליי לדעת על מקום העבודה בתחום מכירות יצא: אביר גביעים שמונה מטות שמונה מטבעות אביר מטות אביר מטבעות אביר חרבות כמה אבירים??? הסקרנות אוכלת אותי...

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo13.gif

מה = אביר גביעים עליי = 8 מטות לדעת = 8 מטבעות על מקום העבודה = אביר מטות בתחום המכירות = אביר מטבעות סיכום = אביר חרבות אין ספק שהגישה שלך השתנתה. קשה. אני חושבת שבהקשר לפריסה הקודמת שלך, את דיי נחרצת בנושא העבודה הזו. את מאוד מתלהבת ממנה וחסרת סבלנות. אבל את צריכה להבין שאןי בכל זאת זה עלול לקחת ממך המון עבודה והשקעה. ושוב, רואים שי שמהו שאולי מעכב אותך בכוונה. אל תהיי זריזה מדיי בהחלטתך
. לא יודעת ךהסביר בדיוק מה הבעיה. אבל יש בעיה בחודש הקרוב. יש המלצה בשתי הפריסות לחכות ולא לעשות דברים מהר מדיי אלא לשקול את הצעדים. בכל אופן, זו החלטה שלך בלבד. תעדכני אותנו.

ybs2

New member
עוד משהו...

בעיקבות הודעה שקראתי כאן והעיקבות הפריסה האחרונה מה בעצם אומר הקלף "אביר"(בשל מספר הפעמים הרב שהוא מופיע בפריסה) לדוגמא "צדק" מצביע על החוק אבל מה אומר האביר?

צ ל י ל 8

New member
ריבוי האבירים יכלולים להעיד

על משהו שהטא רק בגדר פוטנציאל, משהו עדיין בחיתוליו ורוצה להתפרץ החוצה, אך עדיין חסר משהו

למעלה