שאלה על עבודה

שאלה על עבודה

התחלתי לעבוד לפני מספר ימים, ובנוסף אני עדיין מחכה לתשובה ממקום עבודה נוסף אחרי פסח, לעבודה שנראית לי יותר טוב. אני רוצה לדעת אם יקבלו אותי לעבודה והאם אוכל לשלב בין השתיים (נגיד בחצי משרה). אין לי מושג איזה שאלה/שאלות לשאול. ועוד שאלה אם אפשר, אני בונה עכשיו סדנה עם חברה ואנחנו מתכננות לשווק אותה ורציתי לדעת אם זה יצליח. האם תוכלו לעזור לי? תודה תודה,

batgalim

New member
הי יעל ../images/Emo140.gif

השאלות שלך נסובות כולן על קריירה, אני מציעה שתעשי פריסה קלטית (של 10 קלפים) בנושא קריירה באופן כללי לתקופה של 3 חודשים, משם נראה איך נמשיך...

צ ל י ל 8

New member
היי יעל ../images/Emo140.gif

את שואלת כאן 3 שאלות שונות. אנו נלך אחת אחת. קודם כל: מה הסיכוי שלי להתקבל לעבודה במקום X אחרי פסח? 6 קלפים+קלף סיכום.

צ ל י ל 8

New member
אופס ../images/Emo3.gif

לא שמתי לב מה בתגלים כתבה לך. בכל אופן אני חושבת ששלוש שאלות ממוקדות יענו לך יותר בדייקנות, ועם בתגלים ה

החלטתי לבחור באפשרות של

פריסת השאלות, ולא של הפריסה הקלטית. והנה הפריסה של השאלה הראשונה: מה - הנזיר הסיכוי - מלכת הגביעים שלי - תשעה גביעים להתקבל לעבודה - ארבעה מטות בחב' X - אביר החרבות אחרי פסח - שבעה מטות סיכום - הירח אשמח לעזרה בפירוש וגם בתכנון השאלה הבאה. תודה,

batgalim

New member
הי יעל

מה - הנזיר הסיכוי - מלכת הגביעים שלי - תשעה גביעים להתקבל לעבודה - ארבעה מטות בחב' X - אביר החרבות אחרי פסח - שבעה מטות סיכום - הירח נראה שעבודה זו נתפסת בעיניך מקום שכדאי להתמודד עליו, את נחרצת בדעתך ובטוחה שהשאיפה בכיוון זה נכונה עבורך. זהו מקום מבוסס שגם השכר בו "שווה" וכדאי, והסיכויים שלך להתקבל גבוהים ולמרות שיש מספר מתמודדים על משרה זו. נראה לי שעיקר דאגתך היא שהראית סוג מסויים של פסיביות, את מחפשת בתוך עצמך מה היה לא בסדר בראיון או בקורות החיים, כשבעצם את, המיוצגת ע"י 9 מטבעות נראית לסביבה כבחורה הישגית, אחת שיש לה על מה להתבסס - צברת נסיון בעבודות קודמות ונראה שעבודה זו בשבילך היא עליית מדרגה בשאיפה להתקדם לעבר עתיד קרייריסטי מוצלח. בקיצור - התשובה לשאלתך נראית בעיני כחיובית.

למעלה