מיכי 10
Member
שאלה על עדשים.
שלום וברכה,
אף פעם לא בישלתי עדשים שחורות, ולאחרונה קניתי קצת כדי לנסות.
האם אפשר להתייחס אליהן כמו אל "אחיותיהן" הכתומות, כיוון שהן באותו גודל?
כלומר, האם גם אותן אין צורך להשרות לפני הבישול?
והאם הטעם של השחורות והכתומות דומה, כך שאפשר להשתמש במתכון של עדשים כתומות גם לבישול עדשים שחורות?
אגב, בעבר לא הייתי משרה עדשים ירוקות (כלומר, חומות) לפני הבישול, אבל בשנים האחרונות, למדתי מהניסיון שאם אני משרה אותן, הן מתבשלות טוב יותר, ומתרככות יותר.
בתודה,
מיכל.
שלום וברכה,
אף פעם לא בישלתי עדשים שחורות, ולאחרונה קניתי קצת כדי לנסות.
האם אפשר להתייחס אליהן כמו אל "אחיותיהן" הכתומות, כיוון שהן באותו גודל?
כלומר, האם גם אותן אין צורך להשרות לפני הבישול?
והאם הטעם של השחורות והכתומות דומה, כך שאפשר להשתמש במתכון של עדשים כתומות גם לבישול עדשים שחורות?
אגב, בעבר לא הייתי משרה עדשים ירוקות (כלומר, חומות) לפני הבישול, אבל בשנים האחרונות, למדתי מהניסיון שאם אני משרה אותן, הן מתבשלות טוב יותר, ומתרככות יותר.
בתודה,
מיכל.