היי, באתי לעזור
אפשר להשתמש באוכמניות קפואות במקום כאלו בקופסת שימורים. מה שכן, צריך לבשל את האוכמניות הקפואות עם כמה כפות סוכר וטיפונת מיץ לימון, עד שהן מפשירות ויש קצת "רוטב" סמיך מהנוזלים של האוכמניות. נותנים לאוכמניות המבושלות להתקרר ואז אפשר למרוח אותן על העוגה.
ולגבי הקצפת ביצים מופרדות, אני מניחה שהחלק הבעייתי הוא הקצפת החלבונים. צריך לוודא שהקערה בה מקציפים יבשה ונקייה, להקציף את החלבונים עם קורט מלח, במהירות בינונית, ואם צריך להוסיף להם סוכר לפי המתכון, להוסיף אותו בהדרגה ורק כאשר מתחיל להיווצר כבר קצף. צריך להגיע לקצף יציב אבל עדיין רך וגמיש, אחרת הוא יתפרק כשמקפלים אותו לתערובת הגבינה.
הדרך לדעת שהקצף יציב אבל רך הוא שכאשר מרימים את המקצף מהקצף, הוא "סוחב" איתו קצת קצף שיוצר גבעה ששומרת על צורתה ולא קורסת ישר לתוך שאר הקצף. המרקם צריך להיות קצת יותר יציב מקצף גילוח נגיד.
בשפה המקצועית קוראים לקצף במצב כזה "גבעה רכה" או SOFT PEAK.