שאלה על עוגת קצפת

שאלה על עוגת קצפת

שלום לכולם
אני רוצה להכין עוגה מקושטת לכבוד שבת בר מצוה.

התכנון להכין את העוגה ביום חמישי -
כיצד היא תשמר הכי טוב לשבת?
האם להקציף את הריצ' עם אינסטנס פודינג וניל? פתרון אחר?

אשמח לעזרה
תודה רבה
 

bali

New member
מנהל
תשובה

את הקרם עדיף למרוח על העוגה יותר קרוב לשבת, כדי שהקרם יישאר טרי וטעים.
הוספה של אינסטנט פודינג תשמור עליו יותר יציב.

הייתי אופה את העוגה ביום חמישי ושומרת אותה עטופה היטב במקרר או בתנור קר, אבל את הקרם והקישוטים הייתי עושה בשישי ואז שומרת על העוגה עטופה או מכוסה במקרר. אם יש צורך לקשט גם בסוכריות וכיו"ב - אותן רצוי לשים אפילו יותר קרוב להגשה כי הצבע מהסוכריות יכול להתמסמס לתוך הקרם ולעשות טבעת צבע מסביב לסוכריה.
 
למעלה