שאלה על עונה 3

שאלה על עונה 3../images/Emo58.gif

יכול להיות שהדרך היחידה לחסל את קלאוס היא בעזרת כל הערפדים המקוריים (בני משפחתו שהוא הרג)? הוא (אחרי צפיה בחצי מפרק 3 אני מנחש) שמר את כולם בארונות בכל מיני מקומות. אז אולי הם הולכים לבקר את בני משפחתו (הוא וסטפן) במשך העונה השלישית. נשמע לי הגיוני שלכולם ביחד תיהיה דרך לעצור את הבלתי ניתן לעצירה ומכיוון שאנחנו מכירים כבר שניים מבני משפחתו, להכיר עוד כמה קרובי משפחה לא נשמע לי מפוברק. אז למישהו יש רעיון בקשר לזה?

00נטע00

New member
נראה לי ../images/Emo58.gif

שכל המשפחה שלו בארונות שהיו מסביב לרבקה..וידענו (כאילו אלה שקראו ספוילרים ידעו..:] ) שנכיר את משפחת המקוריים..בפגרה בין עונה 2 ל3 ניסינו לנחש מה יקרה וזה היה הניחוש שלי..שדיימון ואלנה יעירו את משפחת המקוריים וכפילת הפטרובה המקורית תצטרף ויחד הם ינצחו את קלאוס וישחררו את סטפן..עד עכשיו נראה שהתחזית שלי עומדת להתממש..

NexTDooR

New member
כרגע

לא ידוע על עוד מקוריים שיראו חוץ מאמא שלהם אסתר שתצטרף בפרק 8 וזה רק אני או שהם יהודיים? אלייג'ה (אלישע) רבקה, אסתר... חחחח ואותי בכלל מעניין ממש להבין מה הקטע שכל המכשפות אפרו אמריקאיות.. עד עכשיו כולם היו עם עור כהה ועכשיו שדיברו על המכשפה המקורית אולי נבין למה לעזאזל

NexTDooR

New member
../images/Emo58.gifמעליי... לפרק שעוד לא שודר בכלל!

ומישהו יודע באיזה שעה ובאיזה ערוץ זה משודר בחו"ל?

mikej007

New member
לא ממש...אלייזה זה אלישע ו

ניקלאוס זה כנראה שמו של המלאך מיכאל...

Shiri from the block

Active member
אז איך הם אומרים אליהו באנגלית? ../images/Emo13.gif אני אומרת לך את זה בוודאות, אבל אם אתם רוצים תמשיכו לחשוב שזה אלישע

אז....../images/Emo58.gif

הבנתי איך זה הולך להיות (בתיאוריה). סבבה. כל עוד יפסיקו להמציא דברים (כמו שעשו בפרק הזה עם "המפגש של סטפן וקלאוס בעבר") אז אין לי בעיה עם זה. עכשיו צריך לחכות עד שחצי עונה תעבור....

למעלה