שאלה על עיצוב חדר ילדים

יעל11כהן

New member
שאלה על עיצוב חדר ילדים

שלום לכולם, חדר השינה של שתי הילדות שלנו (כמעט שלוש וכמעט שנה) הוא קטן (מצרפת איור בערך). לפני שקנינו את הבית "פינטזתי" על עיצוב חדר הילדים - ועכשיו פשוט אין לי מושג מה לעשות איתו... נתחיל מהצבע : הרהיטים בצבע בוק - חשבתי על צבע קירות של ירוק בהיר. טוב או רע? בהתחלה חשבתי לצבוע חצי בצבע אחד ואת השאר להשאיר בצבע לבן. עכשיו אני כבר לא יודעת ונראה לי שאצבע את הכל באותו צבע.... אני רוצה תמונות ויש לי תמונות חמודות מסול - אבל אני גם רוצה ציורי קיר... בקיצור : אני מבולבלת נורא. ועוד משהו : כרגע המשקופים של החלון והדלת צבועים בצבע חום כהה. אם אצבע את החדר בירוק - באיזה צבע כדאי לצבוע את המשקופים? ושאלה ממש אחרונה : אני מחפשת ציורים חמודים לציורי קיר (אם אלך על זה בסוף) - אבל לא בסגנון "פו הדב יושב על העץ" אלא משהו עם יותר מסר ערכי (3 סנאים משחקים יחד בכדור, ילד מאכיל כבשים. משהו כזה...) יום טוב. יעל.

rsmadar

New member
חדר ילדים

קודם כל כדאי להרכיב סקאלת צבעים לחדר, תוך התחשבות בריהוט הקיים. ממליצה לך לשבת עם מניפה של טמבור או לשוטט באתר שלהם ולנסות לבחור צבעים. לגבי ציורי הקיר, את היכולה להקליד את הנושא או הדמויות שאת חפצה לצייר ולחפש כאן.

היי יעל

היתי ממליצה לך לשנות קודם כול את מיקום הרהיטים בחדר: את ארון 2 הדלתות לצעצועים לשים במקום השולחן הקטן, את מיטת המעבר להחליף עם שידת ההחתלה. אני לא בטוחה שהבנתי נכון מהציור, האם לחדר נכנסים משתי כניסות? אם כן מדוע שלאא תישברו את הקיר החוצץ ותגדילו את החדר? לגבי העיצוב: ירוק יכול להיות נחמד מאד, אני היתי הולכת של שני גוונים של ירוק וצובעת חצי תחתון וחצי עליון. את המשקופים היתי צובעת בצבע חום בהיר יותר (שיתאים יותר לריהוט). על קיר אחד את יכולה לעצב עם שבלונת (למשל פרחים, אט כבשים) ולפזר אותם על הקיר (לא לצבוע אותם בשורה) תחפשי באינטרנט "חדרי ילדים" ותוכלי לקבל רעיונות לעיצב מהקטלוגים שלהם. בהצלחה

יעל11כהן

New member
תודה אבל

אי אפשר לשים את הארון הקטן במקום השולחן - כי הוא יסתום את החלון. ניסיתי לשים את המיטה במקום השידה - אבל היא גורמת למראה חדר עמוס (מי שנכנס מיד רואה מיטה...). לשבור את הקיר חשבנו כי באמת הפרוזדור מיותר - אבל מטעמים של תקציב זה נשאר ככה כרגע. תודה על שאר העצות. יעל.

Htikva1

New member
שלום יעל

יש לאחת מחברות הצבעים (אפשר למצוא גם באייס) אפקט של נוצצים. אנחנו צבענו את החדר של הבת שלנו בצבע ורוד/אפרסק והוספנו מעליו אפקט נוצצים קטנים כסופים (יש נוצצים גדולים וגם בזהב)ועליו תלינו תמונות. אם יורשה לי להעיר לגבי סידור החדר, אין מידות בשרטוט, אבל נראה לי שמיקום הארון יחסום את האור ואולי כדאי להעביר אותו לקיר השידה. או אם הוא יכול להכנס מאחורי הדלת במקום ארון המשחקים (להחליף ביניהם) שהוא החשוב ביום יום.

גליונת

New member
ירוק הוא צבע מוצלח לחדר ילדים

קחי בחשבון שהצבע כמו שהוא נראה במניפה עלול להראות פחות מוצלח על שטח גדול-כדאי לקנות קודם כמות מינימלית ולראות איך זה יוצא. אני אישית לא אוהבת שכל החדר צבוע באותו צבע,או גם חצי-חצי (שני צבעים על אותו קיר,למעלה ולמטה).לדעתי מספיק קיר אחד-הקיר של השידה או הקיר של החלון.את יכולה לשלב אלמנטים ירוקים בשאר החדר-שטיח,שבלונות על המיטות או הארון. את יכולה לבחור צבע נוסף שילך עם הירוק,ולהוסיף אותו במנות קטנות,באלמנטים שהזכרתי קודם ו/או במשקופים.אם הירוק שלך חמים (יותר לכיוון הצהוב-יותר נעים לטעמי) אפשר להשלים עם כחול,אם הירוק קריר יותר לא הייתי מוסיפה כחול אלא דווקא צבע חמים יותר-צהוב או כתום. במקרה כזה לא כדאי ללכת על צבע חם עז מידי,לא על משטחים גדולים של צבע חם ולא על אדום-החדר משמש גם לשינה ולכן לא כדאי לגרום לו להיות מעורר מידי. לחילופין-את המשקופים אפשר לצבוע בשמנת.גם את הקירות שאת לא צובעת בירוק הייתי צובעת בצבע קצת יותר חמים מלבן-שמנת לכיוון צהבהב זו ההעדפה האישית שלי. בה

lank

New member
חדר ילדים

עיצוב חדר ילדים - חוויה הכי כיפית שיכולה להיות... ולא כדאי ל"חסוך"... לכן אני אישית ממליצה , לנסות להגדיל מעט את התקציב ובכל זאת לשבור את הקיר הגובל במסדרון , כך שדלת הכניסה תהיה ישירות מהמסדרון. החלל יגדל ויהיה הרבה יותר נעים ולא צפוף בחדר. אם את הולכת על גוון ירוק בחדר - כדאי לחשוב איזה ירוק, האם ירוק זית או ירוק זוהר או אולי ירוק פסטלי??? ישנם הרבה גוונים לירוק. אני דווקא הייתי הולכת על גוונים סגולים בשילוב של תכלת ומעט ורוד או צהוב. לא הייתי עושה ציורי קיר , אלא יוצרת דוגמאות גאומטריות. כמו למשל משחקים של קיר אחד בסגול , קיר שני בשמנת או תכלת ויצירת פסים בצבעים אחרים או עיגולים בגדלים משתנים. כך לא "מתעייפים " מהציור וגם מקבל מגע קלאסי יותר בחדר. כמובן שאפשר ורצויע להוסיף שבלונות של כבשים או אפרוחים בצבע שונה. להתקין וילונות ארוכים בגוונים מתאימים. אולי גם להחליף את ידיות הארונות למשהו תואם. אם את מאזור המרכז, אני ממליצה לך להגיע לחנות הצבעים של מוסרי בחולון ולהתרשם שם מקירות בצבעים וטקסטורות מוכנות ואף לקבל יעוץ והכוונה. הטלפון שלהם : 5585585 - 03 בהצלחה

lank

New member
../images/Emo68.gifועוד משהו קטן

במגאזין "להיות משפחה" של חודש דצמבר אמור להיות עיצוב של חדר ילדים ברעיון דומה , כדאי לראות.

lank

New member
../images/Emo68.gifמה שצבע יכול לעשות

http://www.bbc.co.uk/homes/design/colour_psychologyofcol
our.shtml#top

למעלה