שאלה על עירום והמקלחות באח הגדול בעולם בכלל..

ענת455

New member
שאלה על עירום והמקלחות באח הגדול בעולם בכלל..

ראיתי קטעים באינטרנט שבשבדיה ובאוסטרליה(לדוגמה אני מניח שזה קורה בעוד מדינות) בנים ובנות באחד מסתובבים בחדר האמבטיה עירומים כיום היוולדתם אחד ליד השני(מידי פעם אפילו קבוצה גדולה מאוד של דיירים), מדברים אחד עם השני וצוחקים, ובחלק אפילו הייתה מקלחת משותפת או מקלחת עם זכוכית שקופה כאשר כל אחד שנכנס לחדר האמבטיה יכול לראות הכל. השאלה שלי האם זה נוגד את חוקי האח הגדול או שמא זה אפילו מקובל? רק פה בארץ החוקים נוקשים מידי? תודה רבה.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif לא זה לא נגד הכללים של "האח הגדול" חוץ...

מ בארץ שלנו
למען האמת זה אחד ההבדלים היותר בולטים בין התוכנית בחו"ל והתוכנית בארץ , בנוסף זה גם רוב הסיבה למה התוכנית בחו"ל פופולרית יותר. שמה רואים את הכל באמת, פה רואים קצת מפה וקצת משם (חלילה עירום
) אבל לא מספיק בשביל ליצור עניין, כי רוב השיחות של הדיירים הם דיי משעמות אחרי כמה זמן. אז רק אם את מחפשת איפה עברו על הכללים ואיפה זה "דיבור על הדחות" יש לך עניין בתוכנית
התוכנית המרכזית זה משהו אחר, מדובר בתוכנית ערוכה "בפינצטה" (ציטוט של מישהוא אחר בפורום ) , ובצורה כזו אפשר ליצור עניין
(אם לא ראית את התוכנית פעם אחת, אחרי צפיה אחת תביני על מה אני מדבר
)

יNOT

New member
../images/Emo51.gif גם לך רק בריאות ../images/Emo24.gif

אבל
לפסיכיאטר קודם.

Superboi

New member
ברוב הארצות יש עירום מלא../images/Emo59.gif

זה חלק מהמשחק, להיות חשוף 24/7, לא משנה איך אתה לבוש או מה אתה עושה. יש ארצות בהן המתמודדים עשו אפילו סקס מלא (כשכול האיברים חשופים). בישראל יש דתיים וכו', וכול דבר כזה יקים ועידות של הרשות השנייה וחברותיה, אז שמו טפט במקלחת ומצנזרים את האינטרנט אם צריך. מה גם שזו ארץ ממש קטנה, ולא כל מתמודד היה רוצה שהאנשים בסופר ידעו איך נראה ה*** שלו.

למעלה