שאלה על עפר ניסים

liavsayegh

New member
שאלה על עפר ניסים

שלום לכם.. התערבתי עם חברה בקשר לעפר ניסים. היא טוענת שזה גבר שנראה כמו בת (?!) ואני טוענת שזאת בת שנתנה לעצמה שם של בן והיא סוג של דראג קווין (לפי התמונות שלו לפחות) אז מה המניות של הבנאדם הזה?!

dieanotherday

New member
אז....

אופר ניסים הוא בחור, נראה לי שמישהו הולך להפסיד בהתערבות:)

KristineW

New member
מה זה השטויות האלה...

אני בהלם שיש עוד אנשים שלא ממש יודעים מי זה עופר...

KristineW

New member
אה, יש עוד...

הם שכחו לכתוב על דנה גם... כנסו (למרות שהכתבה ישנה מאוד, אז אל תתייחסו למספרים...)

PoolooP

New member
הנה

עופר ניסים הוא גבר בן 42, הפסדת בהתערבות
וטיאסטו הוא הולנדי

rikcom

New member
מה רע בקצת מיסחור?

לדייק בבקשה עופר ניסים בן 45 (46 השנה)והוא יכול להרשות לעצמו להתמסחר , בתור אחד שחפר באנדרגראונד מגיל 20 והיה בין האבות המייסדים של מה שהיום נקרא "סצנה" ,הוא יכול לשים לעצמו שלט של קוקה קולה על המצח הוא הגיע למקום שבו הוא לא צריך לדאוג לכסף מה רע בזה?אז נכון שכרגע מה שהוא עושה יצא מכול החורים אבל לפחות הוא עושה את זה כמו שצריך בלי הפקה סוג ז(מי אמר 99 אסקייפ?) . ויש לי תחושה שבקרוב תופתעו לגלות מה השועל הוותיק הזה עוד יכול לעשות.

עופר ניסים היה בהתחלה

שדר רדיו ואף אחד לא ידע מי זה ואז שהתחיל להכניס לפה האוס לנוער וכמובן הכניסו לו האוס ממוסחרר הוא קפץ על הסוס התחיל לייצר דברים מסחריים בטירוף כי זה מה שהנוער אוהב וברגע שראה שהולך לו הוא המשיך המשיך המשיך המשיך בעצם יצר את כמעט אותו הדבר עופר ניסים אומנם ותיק מאודדד...אבל הוא לא בנה שם סצינה
כי ברגע שהוא התפרסם ה"סצינה" כבר הייתה בתחתית כמו עכשיו... עכשיו מנסים לקחת את מה שנשאר ולהרים אותה למעלה... טוב בעצם לא ממש... עופר ניסים תמיד היה פה פשוט המוזיקה שהוא ניגן לא תאם לאותם הימים מה שאני כן יודע שבליין FFF שהיה ב-TLV לפי מה שהבנתי ה-TLV נסגר אז לא יודע מה קורה עם הליין הזה הוא ניגן האוסים מכל הסוגים... לפחות זה...

למעלה