שאלה על פאוורוטי

Escova

New member
שאלה על פאוורוטי

לא מזמן, שמעתי יצירה מהממת של פאוורוטי, שהוא ביצע בקונצרט שלישי בברלין, באולם המוזיקה המפורסם "SUMI AT MAIR" היצירה הלכה כך: טווווווווווורייייייים, ככככככככככככככהההההההה, ואואון ואואון ואואן ואוןןןןןןןןן ואון ואון ואון ואוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ואווןןןןן ואון ואוון ואון ואון !!!!!!!!!!!!!! טורררררררררררררריייייייייייייים כככככככככככככככככככהההההההההההההההההההה !!!!! מישהו מכיר אולי ?

עידו B

New member
כן גם אני שמעתי...

קודם כל אני שמח להצטרף לפורום שוקק חיים זה... אבל אני חושב אם אני לא טועה שהיצירה הולכת כך: ייייאלללללללהההההההה כככההההההההההה טורים טורים טוריייייים טטטטווווווווריייים ואאאאאאאאאנווווווווונננננננננננננננ ואן ואן וווואאאאאנננננננננננננ מממממממממממממנננננננננננננ ככככההההה טורים! מישהו יכול לצרוב לי את זה בבקשה או להגיד אם אפשר להוריד את זה מקאזזה..?

עידו B

New member
כן גם אני שמעתי...

קודם כל אני שמח להצטרף לפורום שוקק חיים זה... אבל אני חושב אם אני לא טועה שהיצירה הולכת כך: ייייאלללללללהההההההה כככההההההההההה טורים טורים טוריייייים טטטטווווווווריייים ואאאאאאאאאנווווווווונננננננננננננננ ואן ואן וווואאאאאנננננננננננננ מממממממממממממנננננננננננננ ככככההההה טורים! מישהו יכול לצרוב לי את זה בבקשה או להגיד אם אפשר להוריד את זה מקאזזה..?

Escova

New member
עידו, מצאתי את התווים של היצירה !!!

קבל:זה מתחיל ככה: ווורררררווווווום ווורררררום רוווווםם וררררום רום רום ווווווווררררררררררווווום וווווווררררררווום ורום רום (מרים את הכיסא הימני) פסססססססססססססססססססססססססס(הנוז יוצא למיכל...) ווורררררווווווום ווורררררום רוווווםם וררררום רום רום ווווווווררררררררררווווום וווווווררררררווום ורום רום (היא באה...) This is yours,whenever you win or lose, but if you win, you can get here too... (השנייה מחייכת, ומנופפת לשלום...) ... (הסיני משחק בפלייסטיישן...) ... I'm wanna a win, i want to win... (פותח את הנוז...)פסססססססססססססססססססססססססססססס(הנוז יוצא למיכל...) ... (בודק בקשר, יש דיווח על רצח, המקום נקי...) (מתקשר להקטור...) (הקטור מאשר, ומכין...) ... (ידיים למעלה...) ... (כולם מעבירים לראשון...) (1) (2) (3) !!! (נכנסים למערכת שנייה לפני הפתיחה, רואים סירוקולציות,אש....) פתיחה !!!!!!!! זמן ל... טורים ככה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווו וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (פותחים, ממשיכים בישורת, הירוק לא יציב, האדום ראשון...) וווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווןןןןןןןן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (מעביר לשני...) Let's Go !! Naje !!! (פותח ת'מחשב, לוחץ על השלב הראשון...) ... (הנוז עובר לתוך הבוכנה...) ... (עוקף את כולם...) ... (מסתכל מהחלון...) ... NO !!! Monica !! ... (מחייך...) ... (הנוז עושה בעיות עומס, הלוחית עושה גרינד על כול הישורת ובסוף מתפרקת) ... (השני מפעיל ת'נוז, עוקף את הראשון, מגיע ראשון) ... ואז נכנס קטע גראנד פינאל, וזהו, ברבאו למאסטרו....

טל גליק

New member
תודה אשקובה !!!

חיפשתי את היצרה הזאת בנרות !!!! חשבתי אבל שקראו לה זה, זה טורררררררררררררררררררררררררריייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כככככככככככככככככככככככככככככככככככההההההההההההההההההההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ze Colmeia

New member
שלום אנשים...

נכבדים
במקרה מצאתי כן קטע קצר מהיצירה המעולה הזו

Escova

New member
סוף סוף פידבק חיובי !!!

תודה Minerva !!! בברכת טורררררריייייייים ככככה !!!!! וווווווווווווווווווווווווו אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ווווווווווווווווווווווווווווווווו ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן !!!!!!! אשקובה...

האמת...

המילים (כמיטב המסורת האופראית) נמרחות אחת אל תוך השניה, אי אפשר להבין כלום, גם כשזו שפה שאני שולט בה (שמעתי פעם אופרה בעברית, ולא הבנתי מאום). כדיי להינות מאופרה כמו שצריך לדעתי חייבים לשבת עם הליברית ביד, ולעקוב מילה מילה. תנסו לעקוב לפי שמיעה - סביר להניח שתיאבדו במשפט הראשון. שלא לדבר על איטלקית, שהיא שפה מאוד מוזיקלית, אז בכלל הקול האנושי נהיה כמעט כלי. מה שאני מנסה להגיד זה, שעם כל הכבוד לתחום האופראי של המוזיקה (שאותו אני מעריך מאוד) - סאטירה די קולעת
(למרות שנראה לי היא יותר קולעת משתיכננתם...)

Escova

New member
אז הנה מה הייתה כוונת המשורר...

טורים ככה !!! זה משפט, יותר נכון ביטוי, שמקורו הוא בסיפור ארוך מידי כדי לספר, אבל בשביל הידע, טורים בעברית מיכוונים וווווווואאאאאווווןןןןן אותו הרעש הנחמד המוכר לכולנו...

אז כמו שחשדתי...

אתם סתם כתבתם את זה בשביל צחוקים זולים על אופרה (אם כך, תשיגו חיים, ילדודס'), אבל בלי כוונה יצאה לכם סאטירה לא לגמרי לא מדויקת.

Escova

New member
לא אדוני הפסנתרן...

אנחנו לקחנו על עצמנו תפקיד, החייאת פורומים שוממים, דוגמת הנ"ל, את הסאטירה אנחנו מתאימים לפי נושא הפורום... אתם הפורום הראשון שבו קיבלנו פידבק חיובי על תרומתנו לקהילה, בכול שאר הפורומים הקודמים, קיבלנו בקשות לעוף, איומי חסימה, מחיקות של הודעותנו המצחיקות והמושקעות... כן, לפעמים לא מעריכים אותך מספיק...

תעשו מופע סטנד-אפ...

בכל אופן, לדעתי יכולתם להוציא משהו יותר מקורי ו -איך להגיד- שאפתני, מהשוואת שירת אופרה לרעש של מנוע מכונית מירוץ. זו דעתי לפחות :)

Minerva

New member
משועממים! ../images/Emo6.gif../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif

בכולופן, אותי זה הצחיק!

למעלה