שאלה על פורומים

tamid

New member
שאלה על פורומים

מישהו יודע איפה אפשר למצוא רשימה או מאמר או כל חומר שהוא שמתאר, מגדיר, מבליט מסביר וכו` וכו` את ההבדל בין צ`ט לבין פורום?

@poet

New member
שאלה גסה!!!

אני לא חושב שיש כזה מאמר (אל תתפוס אותי במילה ) אבל , המממ מה זאת אומרת , מה ההבדל בין צאט לפורומים ? אוקי , אני אסביר קצת קצת ואז אשלח אותך למאמר שכתבתי בתפוז. אוקי פורומים או faq נוצרו עוד הרבה הרבה לפני הצאטים או הצאטים המוכרים ודווקא חברות מסחריות , שפירסמו אתרים , המציאו אותם ... כדי לא לזור לדון על שאלות שכבר ענו עליהם ענו על כל התשובות של הלקוחות שלהם , באתר עצמו , ואז הפלא ופלא ..... אנשים החלו מתכתבים בפורומים מכירים אנשים ונפגשים... בעיקרון פורום היא קבוצת דיון וירטואלית , שכל גולש יכול להשאיר בה חוות דעת : (יותר עמוקה מהשורה וחצי של הצאט ) , ולצפות לתשובה , או תגובה . צאט לעומת זאת : נותן לגולש סיפוק מיידי , במהירות הגדולה ממהירות הפורום הוא יכול להתכתב און ליין עם קבוצת דיון , או להכיר מישהו אחד על אחד ולדבר רק איתו. רוב האנשים כיום מאוד התלהבו מהצאט , בגלל הסיפוק המהיר , אולם יש אנשים .... שמעדיפים לחכות לתשובות טיפה יותר מקצועיות , יותר מעמיקות כי לכל אחד בפורום יש בימה משלו.

למעלה