שאלה על פחמימות בירקות קלויים:
מנסיוני, ב-100 גרם פלפל טרי יש 6 גרם פחמימות ,ולאחר אכילתו עולה תמיד רמת הסוכר בדם.
לעומת זאת, אתמול ,לאחר קליית הפלפלים בגריל,והסרת קליפתם,
תיבלתי במעט מלח,2 שיני-שום כתוש,כף שמן-זית,וכפית מיץ-לימון,
והוכנסו לשלוש שעות למקרר.
לאחר אכילת פלפל קלוי ומתובל,שהיה בתוך סלט חסה,
התברר לאחר שעתיים בבדיקת דם, כי ברמת הסוכר לא חל כול שינוי.
לכן השאלה היא: האם בעת קליית הפלפל נשרפות הפחמימות שהוא מכיל ,ולכן אין השפעה בעליית הסוכר שעתייםמ לאחר מכן?
מנסיוני, ב-100 גרם פלפל טרי יש 6 גרם פחמימות ,ולאחר אכילתו עולה תמיד רמת הסוכר בדם.
לעומת זאת, אתמול ,לאחר קליית הפלפלים בגריל,והסרת קליפתם,
תיבלתי במעט מלח,2 שיני-שום כתוש,כף שמן-זית,וכפית מיץ-לימון,
והוכנסו לשלוש שעות למקרר.
לאחר אכילת פלפל קלוי ומתובל,שהיה בתוך סלט חסה,
התברר לאחר שעתיים בבדיקת דם, כי ברמת הסוכר לא חל כול שינוי.
לכן השאלה היא: האם בעת קליית הפלפל נשרפות הפחמימות שהוא מכיל ,ולכן אין השפעה בעליית הסוכר שעתייםמ לאחר מכן?