שאלה על פחמימות ב-בצל מאודה ,,,

oritta17

New member
שאלה על פחמימות ב-בצל מאודה ,,,

השאלות שלי :
האם כשהבצל מאודה ,כמות הסוכרים אשר בו ,היא גבוהה יותר -
מאשר בבצל טרי ללא אידוי ?

כמה פחמימות יש בבצל מאודה ,לעומת בצל טרי ללא אידוי ?

האם בצל מאודה יתאים בתבשילים לחולי -סוכרת ?
 

אבו זקן

New member
כמות הפחמימות לא משתנה באידוי

כך שמה שנכון לבצל טבעי נכון גם לבצל מאודה.
 

אבו זקן

New member
כמות הפחמימות לא משתנה באידוי

ולכן מה שנכון לבצל טבעי נכון לבצל מאודה.
 

oritta17

New member
בצל מאודה מתקתק בטעמו, ובצל טרי חריף ,,

האם הסיבה היא ,שריכוז הסוכרים הוא שונה ,לאחר האידוי ?
 
בבצל יש אותם סוכרים אחרי הבישול

הבישול הורס את החומר החריף (שצורב בעיניים) שמחפה על הטעם של הסוכר
 
למעלה