זה המתכון שלי, בעיניי הוא יוצא מעולה!!
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
ממיסים יחד
2 חלמונים+3 כפות סוכר מקציפים בקערה
מחממים 100 מ״ל חלב ולפני שהוא רותח שופכים בזרם דק על החלמונים והסוכר ומערבבים מהר
מחזירים לסיר את החלב והחלמונים וממשיכים לבשל על אש נמוכה תוך כדי בחישה מתמדת עד שמתחיל להסמיך (קרם אנגלז)
שופכים את הקרם אנגלז על השוקולד והחמאה ומערבבים טוב
מקציפים 2 חלבונים עם 3 כפות סוכר לקצב יציב ומקפלים למסת השוקולד
מקציפים מיכל שמנת מתוקה לקצפת רכה ומקפלים גם אותה לתערובת השוקולד והביצים
בתיאבון