שאלה על פיקדון ומענק...

david g

New member
שאלה על פיקדון ומענק...

אני משתחרר באוגוסט וכל השירות שלי הייתי לוחם.. כמה מענק אני מקבל וכמה פיקדון? עכשיו לא הבנתי משהו... מענק נכנס לי לחשבון שלי כמו משכורת ואני יכול להשתמש בו מתי שאני ורוצה ואיך שאני רוצה... ופיקדון נכנס לי לחשבון סגור בבנק לא? למה אני יכול להשתמש בו ואיך? אני מתכוון רק בעוד כך וכך זמן למטרות מסויימות או למה שאני רוצה? ואם אני רוצה את זה במזומן אני מקבל רק חלק מהכסף? אני לא מבין את זה בגלל.. עכשיו בקשר לעבודה מועדפת אחרי הצבא... מה מוגדר בתור עבודה מועדפת? אם מישהו יכול לתת לי רשימה ולא לרשום לי משהו בסגנון של "כל מה שהמדינה הגדירה בתור מועדפת" אני אודה לו... אה ובקשר לפסיכומטרי, אני מקבל וואוצ'ר מלא מהצבא... איפה אני יכול לנצל אותו? ואיזה מכון מבין אלה שאני יכול לנצל אותו בם הוא הכי טוב? ובלי שום קשר לוואוצ'ר יש מקומות עם הנחה לחיילים או ללוחמים? קצת הפצצתי בשאלות אבל אני משתחרר בקרוב ויצא לי לחשוב קצת על התקופה של אחרי הצבא וגיליתי שאין לי מושג מה קורה שם בלא נודע..........

oprt

New member
למה שלא תחכה חודשים ויהיה לך כנס ואולי קורס

משתחררים ושם יענו לך על כל השאלות ויותר מזה. אבל אם אתה לא יכול לחכות אז: המענק הוא קצת מעל ה-8,000 הפקדון משהו כמו 24,000 (זה משתנה בהתאם למדד). המענק נכנס לך בתור משכורת -עד חודשים מהשחרור. בפקדון אתה יכול להשתמש ל- לימודים, פתיחת עסק, נישואים ועוד כמה דברים. (בסופו של דבר זה כסף וינסו להציע לך הרבה דברים על חשבון הפקדון-אל תתפתה- אם אתה באמת רוצה זה שווה אם לא תנפנף אותם). עבודה מועדפת- חקלאות, אבטחה, תחנות דלק, בתי מלון, תעשיה - תלוי בתור מה העבודה מוגדרת -לדוגמא מציל לא נחשב מועדפת אבל עוזר מציל כן. בקשר לפסיכומטרי תתקשר לחברות שמקבלות ואוצר( לחמן ואנקורי- אולי נוספו עוד כמה) יש בחלק מהמכונים 20% הנחה , אך גם לאחר ההנחה הסכום עומד על מעל 5,000 ש"ח. המשך שירות מהנה.

EmGee

New member
רק אני אתקן אותך

אבטחה זה לא עבודה מועדפת. רק אבטחה במקום במפעל או עוד כמה נדירים זה מועדפת.

למעלה