שאלה על פרדי וג'ייסון...
|?

שאלה על פרדי וג'ייסון...../images/Emo129.gif|?

בעצם אני לא יודעת מה הסיפור מאחורי זה, ז"א פרדי קרוגר - מה הסיפור שלו, ז"א למה הוא הפך לרוצח עם פנים וציפורניים כאלו, ומה דרכי הפעולה שלו וג'ייסון - למה הוא הפך לרוצח ולמה יש לו מסיכה על הפנים ואיך הוא רוצח - באיזו שיטה והאמת שאני רוצה לדעת הרבה רקעים של כל מיני רוצחים בסרטי האימה - למה הם הפכו לרוצחים, אני עוד דוגמאות? כמו האלה מ"צעקה" ו"אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" ו"ליל המסיכות" ועוד סרטים כאלו...ומה בדיוק נכנס בילדה מ"מגרש השדים" איזה שד הוא בכלל ומה הוא רצה ממנה... תמיד הסתקרנתי וגם פחדתי לראות את הסרטים האלו (חוץ מהסרטי שטותניקים של צעקה ואני יודע מה עשית בקיץ האחרון) לא מעניין אתכם?

scooby4

New member
אני חושב שבפורום "אימה ומתח"

יהיו הרבה יותר אנשים שירצו הרבה יותר ממנו לענות לך, אני לא יודע על זה הרבה - לא צפיתי בסרטים האלו, הם ישנים בטירוף. ונצל"ש קטן וקטנטן שמתחנן שלא יכעסו עליו... - חזרתי מאילת! וזהו. אם אתם ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אבל ממש לא מסתקרנים על מה שעשיתי שם, אתם יכולים לקרוא הכל פה.

WallFlower

New member
טוב אני עונה כי רק שבוע שעבר הייתה

כתבה ארוכה בשבעה ימים אז אני יודעת משהו... טוב - פרדי - הוא היה שרת באיזו תיכון בעיירה כל שהיא ואז הוא רצח כמה בני נוער או משהו כזה והוא נשפט ויצא זכאי מחוסר ראיות (או שאני ממציאה הכל...פתאום נראה לי שזה לא נכון...
) ואז הורי העיר שרפו אותו. בקיצור הוא חזר והפעם הוא נוקם בילדים שלהם...דרך החלומות כמובן...ז"א דרך הסיוטים שלהם. ג'ייסון - ג'ייסון היה ילד איטי כזה, שהתחבא תחת מסיכת הוקי כל הזמן ואימא שלו שלחה אותו למחנה קיץ כדי להכיר חברים...בזמן הרחצה באגם (כי הרי בכל סרט אמריקאי על מחנה קיץ חייב להיות אגם
) המדריכים של ג'ייסון התעסקו בצד וג'ייסון המסכנול טבע(
)...ואני לא יכולה לגלות יותר כי זה יהרוס למי שלא ראה!

למעלה