שאלה על פרודים שאינם גרושים

• פותח הנושא gn64
  • פורסם בתאריך

gn64

New member
שאלה על פרודים שאינם גרושים

המצב הוא כזה : אני פרוד מליל הסדר האחרון ולפני כמה חודשים פרודתי הצהירה בפני הרבנים שהיא רוצה להתגרש (לפרוטוקול) אבל לא היתה מוכנה לקדם את הנושא בגלל ענייני רכוש. בית הדין הרבני התבקש להצעיר עליה כמורדת . והשאלה היא כזו מחר יש לי דיון והיא שוב לא תופיע ואני רוצה לדעת האם יש איזכור בהלכה למצב שלי בכל מה שקשור במערכת בין גבר לאישה . האם מותר לי להיות עם אישה אחרת במובן האישי ... ? אם כן אשמח לקבל הסבר מפורט מה מקור התשובה ? על מה בכתובים מתבססת ההלכה ? וכל מה שניתן לדעת אם ניתן לקבל את התשובה למייל או למסר האישי זה גם יכול להואיל בתודה מראש

Gov e rn or

New member
צר לי על נשואין שנשברו.

לא טוב היות אדם לבדו. אדם צריך שתהא לו פת בסלו, שלא יבוא לידי עבירה. טוב הוא למצא מישהי כלבבך ולראות עמה חיים. לא תמצא כאן תשובות לשאלות מעין אלה, שכן אין כאן בני-תורה. חברי פורומנו בני הקהילה הפאגאנית/עכו"מית/מסיונרית יודעים רק להציג "מופתים" יודוצנטריים ולשבוע השפלות...

תשובה חלקית

אסור להיות עם אשה אחרת ללא חופה וקידושין. העושה זאת עובר על איסור תורה. כיום לאחר חרם דרבינו גרשום - אין גם אפשרות להתחתן עם אשה שניה במקרה ואין אפשרות למתן גט לאישה הראשונה. בהצלחה רבה .

מששה

New member
גוברנור תודיע למעביד שגילו את מניעך

כבר הספיקו להכירך כאן http://www33.brinkster.com/emet11/loop.htm אז חבל שאתה מבזבז את זמנך לריק וכן: עוד לא ענית לשאלות שהוצגו בפניך ומדוע תשובות על כך חיוניות לדיונך בפורום, כיוון שלפי הנראה אתה מקבל את משכורתך על כתיבה וניאוץ וגדוף הדת היהודית בפורומים רבים וממילא יש פה הטעיות רבות במעשיך: 1) כי כמו עורך דין שנשכר להציל רוצח מידו של החוק לעולם לא יפליל את הרוצח כי אחרת יאבד משכורתו, וכך אתה לעולם לא תסכים להודות שהוכיחו לך משהו כלשהו שמתאים לרוח היהדות כי אתה נשכרת למען גדף ונאץ והשפלת היהדות אז לעולם לא תודה שהוכיחו לך משהו. 2) כיוון שאתה מקבל משכורת משונאי הדת אתה יכול לשבת יום שלם גם עד 2 בלילה עד מנת לגדף ולנאץ את היהדות ולאחרים אין את הזמן הבלתי מוגבל שלך הם צריכים להתפרנס מדברים יותר מכובדים מניאוץ וביזוי הדת היהודית וממילא יכולה להווצר כאן הטעיה כאילו יש איזה טענה נגד היהדות שלא נענתה 3) עצם ההתחמקות שלך מלענות על השאלות שלהלן מראה על חוסר אמינות חוסר יושר אישי והטעיית הציבור בכוונה. נשאלת בעבר ולא ענית (לפחות 10 פעמים) על ידי כמה משתתפים והתחמקת באלגנטיות אז סיכמתי את השאלות ואשמח אם תענה עליהם ביושר 1) האם משלמים לך לפי הודעות או לפי שעות 2) האם על כל פורום משלמים לך תשלום בניפרד או שהתשלום הוא על כל הפרומים שאתה משתתף (פורום נטעים, אתאיזם ודת, ושאר פורומי תפוז וכן בפורומים של ידיעות אחרונות ושל נענע ושל עוד כמה) 3) האם המשלמים עוקבים אחרי הכשלונות שלך לשכנע אנשים בחילוניות ושאתה נכשל בזה נכשל פעם אחר פעם 4) האם זה לא מעייף ומתסכל לשבת מול המחשב כ- 18 שעות ביממה? האם העולם מבחוץ לא כל כך מעניין כמו הדיונים בפורום. נכון שצריך פרנסה אבל יש גבול כמה אדם מוכן לעבוד בשביל פרנסה 5) האם המימון של המעבידים שלך בא מכספי משלם המיסים או כסף פרטי של שונאי הדת והדתיים? 6) האם הם יפטרו אותך אם הם יגלו שיודעים שאתה מגוייס על ידיהם? אני יודע מראש שתאמר "אני אדם פרטי שכותב בזמני החופשי" (18 שעות ביממה...) אז אשאל אותך בבקשה: 7) האם תוכל להציג כאן לעיננו את תלוש המשכורת שלך כדי שנוכל לדעת את מידת האמינות של טענתך? לעומת אלו הדנים איתו שכותבים בזמנם הפנוי ובהתנדבות אז נראה שגובנור ממומן על ידי מפלגות שונאי הדת שחושבים שדרכו ודרך הזלזול והביזוי של קודשי ישראל הם יצליחו להפיל ברשת כמה שומרי מצוות תמימים לכן נראה בבירור ששכרו אותו בכסף מלא והוא מתחמק בכל מיני אמתלאות ולא מגלה מהיכן הוא ממומן

אני, Yahweh, הידוע גם כאלהים, יהוה,

אדוני, יי, אל עליון, וכנויים נוספים, כמפורט בחבור שלי המוכר בכנוי "תורה", מצהיר בזאת, בהתאם לתקנה 7/א'/8307 (שעות העבודה, המנוחה והנחלה, הוראת-שעה) תרפ"ה-פ"ו, (נסח מפוצל), כי אני מועסק לתקופת נסיון ע"י גוברנור, ואוכל מכף ידו הרחבה, הפתוחה, המשביעה לכל חי רצון, ועושה דברו ככל אשר יורה לי, בתום לב ובהשתדלות כדרך פועל הגון. לאור הצהרתי לעיל, ומכח היותי אדוניך ובוראך, מ(ח)ששה, אני מודיע לך כי מעסיקי מודה לך על שאתה מצהיל את רוחו בשטויותיך וגורם לו קורת רוח עמוקה, שעה שהוא טרוד בסיוע לבני יפת בבבל למגור צאצאי סנחריב. שא ברכה...

על הטיפוס הזה יש שיר ששרים בשבת

מאין עולם הבא, מאין עולם הבא, מאין עולם הבא....

אתה קורא וכותב כאן,

אבל אינך עונה על שום שאלה שאתה נשאל, זה פשוט לא יאמן...

ערב טוב גם לך...

התחלתי לערוך את התשובה בנושא - עד עתה כתבתי מספר סעיפים, התשובה המלאה עדיין לא כתובה - אני עושה זאת טלפונית מול הצוות ובחלקים חלקים, ברגע שיהיה מוכן - אפרסם זאת במדור שאלות תשובות באתר הידברות. תודה על הסבלנות. בועז

זו שאלה של 'כן' ו'לא'...

אני מבין שאנחנו נחכה לתשובה זו כמו שאנו מחכים כבר למעלה מחודש (!) למאמר "בשלבי עריכה סופיים"....

אבל בועז, יקירי,

כמה סעיפים אתה צריך לכתוב כדי לענות על השאלה הפשוטה, האם נושא האלפא במבחני מובהקות סטטיסטיים מוכר לך? אולי שכחת, אבל היינו באמצע דיון! לא שיש לי בעיה לשמוע סוף-כל-סוף איך אתם מחשבים את המובהקות של הדילוגים שלכם, אבל קצת נימוס...

עוד שאלה מעניינת הקשורה לנושא-->

קידושין פרק א' משנה א': האישה קונה את עצמה בגט ובמיתת הבעל. אליהו הנביא עלה בסערה השמיימה. רבי יהושע בן לוי נכנס בגופו לגן עדן. אם כן, האם נשותיהן תהיינה מותרות להנשא לאדם אחר ?

למעלה