שאלה על פרחי באך

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
שאלה על פרחי באך

אימצתי כלבה לפני כחודש וככל הניראה יש לה חרדת נטישה.כמו כן היא עברה כניראה טראומות לא קלות בחייה והיא מאוד תוקפנית כלפי כלבים אחרים. נתתי לכלבה שלי בהמלצת חברה שלמדה פרחי באך שלוש טיפות רסקיו למשך שלושה ימים. הטיפול עזר,היא הרבה יותר רגועה אך באותו היום שהפסקתי את הטיפול היא התחילה שוב לאכול דברים בזמן העדרותנו מהבית. שאלתי היא מה עכשיו? הטיפול עזר ואנו מעונינים להמשיך,מה ניתן לעשות?

../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif*g99 על פרחי באך,,,,,

הרסקיו מעולה כעזרה ראשונה ,לכלבים,מנסיון אישי אם הכלבות שלי. ואין לי מושג להמשך טיפול בתמציות באך, אולי לחברים בפורום יש ידע בנושא. יום טוב ושבת שלום.

avorly

New member
g99 יקרה,

פרחי באך מאוד יעילים לבעלי חיים! ניתן לעשות תערובת מתאימה, ולשים להם במים או ישירות בפה. אני חייבת לציין שגם הומאופטיה עובדת מצויין על כלבים. כלבתינו האישית התחילה להתעטש ופשוט שמתי לה במים תערובת הומאופטית מודרנית, שההומאופטים הקלאסיים לא כ"כ אוהבים, אבל אני אישית רואה שהיא מאוד יעילה. אני משוכנעת שכך נמנעה התדרדרות במצב.

ebony

New member
תערובת פירחי בך לכלב מפוחד....

Heather לפחד Impatiens לחץ ממקום חדש
או לחץ בכלל Chicory אם הכל זה בשביל תשומת לב אפשר להוסיף אותו
Aspen פחד ממשהו לא מוגדר Holly לתוקפנות יתרה
אפשר לנסות אותה אני מקווה שזה יעזור הייתי שמה 4 טיפות מכול תמצית בקבוק 10 מ"ל שמלא במים מינרליים מוסיפה ברנדי לסוף כמו שעושים פירחי בך ושמה במים
מקווה שזה יעזור אבונית

*g99

New member
תודה ,

זה עוזר מאוד,רק שהבעיה שאני לא יודעת למשך כמה זמן (ימים,חודשים וכ"ו). כשנתתי לה רסקיו מהלו במים,אמרו לי לשלושה ימים לא יותר..ומה עכשיו?

ebony

New member
פירחי בך זה תהליך

הוא יכול לקחת שנה שנתיים ואפילו כל החיים זה מאוד תלוי בבעיה ובטיפוס כאן כבר עדיף להתייעץ עם מטפל ולראות אתצ המצב מכל הזוויות אבל מה שבטוח זה תהליך ארוך אבונית

avorly

New member
g99 ,

פרחי באך מכינים בד"כ בבקבוק של 30 מ"ל, והכמות היא לכשבועיים. תוך הזמן הזה בהחלט אפשר לראות שינויים בהתנהגות.

למעלה