שאלה על פריסה זוגית של אורי רז

karen77

New member
שאלה על פריסה זוגית של אורי רז

שלום לכולם! אתמול ביקשתי עזרה בפירוש פריסה קלטית על מצב שלי ושל בחור שאני יוצאת איתו. דיברתי עם blackcat ובגלל שהיה חסר לי קלף בחבילה כנראה הפריסה לא אמיתית. לכן הלכתי לפריסות האוטומטיות של אורי רז ועשיתי את הפריסה הזוגית של ה18 קלפים על מנת להיות בטוחה. הקלפים שיצאו לי על עצמי מתארים יופי את ההרגשה שלי, (ממש התפלאתי) בקשר לקלפים שלו- בגלל שאני פאסימית כ"כ וחושבת שהכל נכשל אני לא יכולה לפרש את זה כמו שצריך. אולי תוכלו לעזור לי? אני יודעת שזה ארוך, אבל רק אם יש לכם זמן וכוח, כי אני באמת התייאשתי
שיהיה לכולכם חג שמח ויום טוב בוקר טוב! אני מודה לך מאד על העזרה. עשיתי פריסה חדשה- הפריסה של אורי רז, זאת עם ה18 קלפים. אם תשמי לב המחשבות שלי וכל מה שקשור אלי יצא כ"כ נכון, ממש נכון. את המחשבות שלו אני לא יודעת לפרש כי אני ממש לא אובייקטיבית, מאוכזבת ואם אני אנסה לפרש אני אפרש לצד השלילי. אני אפרסם את זה גם בפורם
רק לא נעים לי, כי זה דורש הרבה זמן (18 קלפים ) אבל קציתי ללכת על בטוח תודה רבה רבה, יום נפלא, וחג שמח
1. המחשבות שלו עליה- 3 מטבעות 2. המחשבות שלה עליו- 7 מטות ואולי זה באמת מתאים למה שאני מרגישה-שיהיו הרבה מאבקים 3. גורמים חיצוניים המשפיעים עליו- אס המטות 4. מה היא קולטת ממנו- 8 חרבות- וזה די מתאים למה שאני קולטת ומרגישה-אני קולטת שהוא לא רציני ובעצם אני בקונפליקט ולא יודעת מה לעשות 5. תגובה לקלף 9- הירח 6. תגובה לקלף 10- נער החרבות-נסיך החרבות 7. תגובה לקלף 3- 8 מטות 8. תגובה לקלף 4- 3 חרבות- וואו, זה מציין בדיוק את מה שאני מרגישה.-אכזבה 9. מה הוא קולט ממנה- שישה גביעים- זה קלף שמתקשר לילדים ועבר אבל הוא לא יכול לחשוב שאני רוצה ילדים כי לא דיברתי על זה ואני גם לא רוצה  10. גורמים והשפעות חיצוניים עליה- 4 מטות- אולי מבטא את השאיפה שלי להגיע סוף סוף לאהבה אמיתית ומערכת יחסים מאושרת (לאו דווקא חתונה) 11. רגשותיו כלפיה- 9 גביעים- זה מעיד על חוסר סיפוק? אולי אני לא מספקת אותו? (קראתי על הקלף הזה בספר של גידי גלבוע) 12. רגשותיה כלפיו- 10 חרבות- כנראה מתקשר למצב הכללי שאני מרגישה 13. עבר- השוטה 14. הווה- 8 גביעים- אולי זה באמת מראה את הרצון שלי לנטוש וללכת ואולי זה מראה את המצב שלו שהוא רוצה לנטוש 15. מה היה עוזר למערכת היחסים- אס המטבעות- כסף? כסף היה עוזר? כי זה מה שהבנתי מהקלף 16. מה חוסם ומפריע למערכת היחסים- 9 חרבות- הפראנויה שלי?
אולי אני לא צודקת? 17. עתיד- יום הדין- קלף ההתפקחות – לא הבנתי באיזה הקשר זה 18. קלף סיכום/פוטנציאל- אביר המטות

karen77

New member
אוי.... סליחה, לא יודעת מה קרה אבל

בגלל שרשמתי הכל בקובץ word הדבקתי ללכת כוונה הודעה ששלחתי למישהי. אני ממש מצטערת, לא יודעת מה קרה לי על הבוקר
(חוסר שינה אולי?
)

blackcat2

New member
הי קארן../images/Emo9.gif

הפריסות המפורשות באתר הן עד 10 קלפים בלבד. תעשי פריסה קלטית חדשה עם אותה השאלה ותצייני את הקלפים בשילוב תמצית מידע למקרה ויהיו נוספים שירצו להתמודד עם הפריסה שלך. אני מצרפת את הלינק. בי

karen77

New member
הפריסה החדשה

מצטערת, לא שמתי לב שלא נהוג לעשות יותר מ10 קלפים. עשיתי את הפריסה-אני מקווה שהיא תהיה תקפה אחרי הפריסות הרבות שעשיתי, כי כל פעם יצא משהו אחר. מה גם שמקודם עשיתי פריסה ובעות מחקתי אותה, ככה שאני מקווה שהפריסה הזאת תהיה תקפה -עשיתי את הקלטית בקישור. ושוב תודה רבה 1. מה עוזר או בעד- הקיסר 2. מה חוסם או נגד- 4 חרבות- 3. שיעור רוחני בהווה- 2 מטבעות-חוסר יציבות? 4. בונוס לשאול אם ילמד את השיעור- מלך החרבות 5. עבר קרוב- 7 גביעים – אולי היו לי אשליות? אבל אני מכירה אותו ממש קצת זמן, אין לי מושג על מה הקלף מדבר 6. עתיד קרוב- 4 מטבעות-אולי זה מציין שאני תאהב ולא ארצה לעזוב? 7. דימוי וזווית אישית- הכוכב 8. זוית הראיה של החברה- 10 חרבות- אולי החברה רואה שהמצב שלי לא משהו מאחר וכ"כ הרבה זמן נמנעתי ממערכת יחסים? 9. רוצה אבל פוחד- 9 חרבות- משקף את הפחד שלי להתאהב ולהנטש... ממש עד כדי דיכאון 10. קלף סיכום- מלך הגביעים תודה רבה על העזרה

batgalim

New member
רקע לשאלה ...

הבנתי שאת יוצאת עם הבחור עליו את שואלת, אך האם את יודעת עליו פרטים מחייו? מהפריסה הזו מסתמן שיש דברים שאינך יודעת עליו, למשל - אולי הוא נשוי או בעל משפחה? אולי הוא אומר לך דברים שאינם נכונים ומשלה אותך. אנא תני רקע על מנת שנוכל לפרש את הפריסה.

karen77

New member
שלום בת גלים

ראשית כל, תודה :) שנית: אני יוצאת איתו זזמן קצר מאד ובגלל שנפגעתי מגברים בעבר יש לי הרגשה שזה ייקרה שוב- ואחרי שנשכב כמה פעמים הקשר ימוצה. אני לא חושבת שהוא נשוי, אני יודעת את הטלפון שלו בבית ואיפה הוא עובד, וגם חברים שלו ראו אותי, לא נראה לי שהוא נשוי, באמת שלא.. אני לא מצליחה לחשוב על משהו שהוא מסתיר ממני (אפשר להסתיר הרבה דברים, לא?)

blackcat2

New member
הי קארן../images/Emo140.gif

אפרש לך את הפריסה מאוחר יותר אולם ראשית רציתי לוודא האם שאלת שאלה כללית בנוגע לקידום חיי האהבה שלך או שמא שאלת לגבי בן הזוג הנוכחי? אנא צייני את השאלה במלואה. בי

צ ל י ל 8

New member
הפירוש שלי ../images/Emo142.gif

1. מה עוזר או בעד- הקיסר 2. מה חוסם או נגד- 4 חרבות 3. שיעור רוחני בהווה- 2 מטבעות 4. בונוס לשאול אם ילמד את השיעור- מלך החרבות 5. עבר קרוב- 7 גביעים 6. עתיד קרוב- 4 מטבעות 7. דימוי וזווית אישית- הכוכב 8. זוית הראיה של החברה- 10 חרבות 9. רוצה אבל פוחד- 9 חרבות 10. קלף סיכום- מלך הגביעים אני חושבת שאחרי כל מה שעברת, את בעמדה של מישהי שלא מוכנה לוותר על מאבק. את החלטת להתחיל לעמוד על שלך ולא לוותר. הבעיה היא שהדברים לא זזים לך בכל זאת. לדעתי, את צריכה ליזום יותר, להיות אסרטיבית ולא לקפוא על השמרים. אם תלמדי להחליט החלטות שחשובות לך, את תופתעי מעצם יכולך להיות חדה ובעלת השפעה. נראה כי הקשר התחיל באיזה בלבול מסוים, בהתלבטות, ולא משהו שנוצר כ"קליק". נראה כי יש סיכוי לקשר

blackcat2

New member
הי קארן ../images/Emo42.gif

מה שטוב אצלך זה שאת מכוונת עצמך לקראת מציאת בחור (הקיסר). את מפגינה אסרטיביות ונכונות אולם לא עד הסוף. במהלך הקשר הרומנטי את נכנסת למעין קיפאון שהוא כל כולו בחירה שלך (4 חרבות).כשהקשר נכנס למבוי סתום את ממתינה "לנסיך" שיעיר אותך ואת הקשר מהתרדמת ויסחוף אותך בחזרה. את לא פועלת לקידום הקשר "ולהצלתו" בעת הצורך. את ממתינה ש"יושיעו" אותך כי את רוצה באמת להאמין שאת חשובה לבן זוגך. את זקוקה להערכה התמידית הזו. הניגודים הללו מושרשים בך. לכל אורך הקשר את נמצאת בהתלבטויות תכופות (2 מטבעות). רגע את חשה דבר אחד ורגע אחרי דבר אחר. אינך מרגישה נאמנה לעצמך עד הסוף. את לא אומרת לעצמך "אני אהיה מי שאני ומי שירצה אותי יקבל אותי כמו שאני". נראה כאילו את משחקת כל הזמן על התפר בתקווה לקיים קשר רומנטי רציני. את מכלכלת את צעדיך לכל אורך הקשר בתקווה לשמר תא הקשר. מצד אחד הרציו (מלך החרבות) שולט בך ומצד שני הלב (הכוכב) ואת מתקשה לשלב ולאחד בין השניים. מצד אחד, את מנתחת הכל במונחים של שחור לבן (מלך החרבות)-(לדוגמא "אם עשיתי סקס מוקדם מידי הוא ודאי יברח") את מתקשה להבין כי העולם אינו דיכוטומי כ"כ. יש לו אינספור רבדים והעובדה כי אדם אינו מעוניין או אינו יכול למלא את רצונך לא מעידה עליך דבר וחצי דבר. מצד אחר, את מבקשת להיות כנה מאד עם עצמך ועם הסביבה. להיות פתוחה גם באופן מיני, כי זה מרגיש לך נכון, א-ב-ל מלך החרבות העומד מנגד גורם לך ליסורי מצפון רציניים. בתקופה הקרובה הקשר יתקע ולא יתקדם. ואני מניחה שהוא עשוי לתפוס תאוצה קלה מאוחר יותר מה שעלול להכניס אותך לדמיונות ותקוות שווא. (אגב יותר משאני חוששת שלהיכנס למיטה מוקדם מידי עשוי "להבריח" גברים , אני דווקא חוששת כי כניסה למיטה עם גברים בשלב מוקדם עשויה לגרום לך להתאהב בהם עד מעל הראש מוקדם מידי עוד לפני שהם נתנו קבלות על איכותם.) הסביבה מבינה כי התנהלותך ותחושותיך נובעים מההיסטוריה הזוגית שלך שהותירה אותך מול שוקת שבורה. יותר מכך אומר שאני מבחינה אצלך בדפוס בעייתי. 10 חרבות זה השלב הסופי והנורא של 4 חרבות- כאשר 4 חרבות מעיד על קפיאה במקום מבחירה ו- 10 חרבות מעיד על משבר אישי שנבע מהיעדר החלטה כשהיה בה צורך. צאי מהתרדמת. אל תמתיני כ"כ לגברים בחייך שיתעשתו. את מרגישה שהם לא הוגנים איתך היפרדי מהם. תהיי יותר הקיסר פחות 4 חרבות. החרדה מזינה את חייך והיא גורמת לך להתנהל מתוכה (9 חרבות). אם תדברי יותר על מה שאת חשה תגלי כי מחשבותיך הן מופרזות ואינן הולמות בהכרח את המציאות. לפתע תראי את האמת שלך באור אחר לגמרי מה שיגרום לך לשחרור. את תראי כי המשברים הזוגיים שלך הם משברים שכל אישה שניה ברחוב חוותה ותחווה אותן בעתיד. מי אמר שגברים זה פיקניק. נשבעת לך. לא אני.
ובקיצור פרופורציות. מלך הגביעים שהינו קלף נפלא לאהבה, מיסוד וזוגיות אינו נתפס לי עם הבחור הנוכחי למרות שהפריסה התייחסה אליו. אדגיש כי בעיני הקלטית מתייחסת יותר לשואל מאשר לגורם הנוסף המעורב. אם כך יש מקום להתעודד- אם תצאי מהקיפאון, תשוחחי עם האנשים הקרובים על חייך, תפעלי מתוך אקטיביות ונחרצות ולא תמתיני למכות שינחתו עליך תהפכי מגולם לפרפר. מקווה שתחשבי על דברי. אוהבת חתולה שחורה

karen77

New member
חתולה שחורה- תודה על הכל ../images/Emo24.gif

באמת את מתארת לי את עצמי. אני תמיד בקונפליקטים...(אולי כתוצאה ממה שעברתי). הפרוש שלך ממש מתאים לי ככפפה ליד (כלומר, כל ההרגשות שלי ואיך אני מתנהגת) מקווה מאד שהכל יהיה בסדר
תודה על כל הפירושים, היחס, והעיצות. שיהיה לך חג שמח ונפלא

blackcat2

New member
בשמחה קארן../images/Emo25.gif

וודאי שהכל יהיה בסדר. רק אל תשכחי להאמין בטוב והוא יפקוד אותך לעיתים תכופות יותר. באהבה

למעלה