שאלה על פריקת ירך

goldyle

New member
שאלה על פריקת ירך

לא כל כך קשור לקלאבפוט,
לחברה טובה שלי נולדה בת לפני כחודשיים עם ירך פרוקה.
הם מטופלים ברמבם בחיפה, לא זוכרת אצל מי. היא לא כל כך מרוצה מהטיפול ורופא אחד המליץ לה להתייעץ עם פרופ' וינטרוב
לבן שלי יש קלאבפוט ואנחנו מטופלים אצלו אבל אין לי מושג אם הוא מטפל גם בבעיות כאלה..
אולי אתם יודעים?
תודה!

כן, ד"ר פנסקי גם כן מומחה ליריכיים

היי, אנחנו מטופלים אצל ד"ר פנסקי בקשר לק"פ ואני יודעת שהוא גם מומחה לנושא היריכיים, הוא מקבל במרכז ביג בבית שמש (ללקוחות הכללית) וכן בבי"ח הדסה עין כרם

sigis8

New member
הי , כאמא שחוותה מספר "סיטואציות"

שונות אך דומות ב"נושא" רגליים, מק"פ דרך פורפוט, דרך פריקה קשה באגן הירכיים וכו...אוכל לומר שרוב הרופאים האורטופדים שעוסקים באורטופדית ילדים, מטפלים גם בק"פ וגם בפריקות ירך, אולם כל אחד מהם יאמר לך, מהו בדיוק תחום ההתמחות שלו, וכל אחד מהם, אם הוא הגון מספיק, יאמר לך אם ללכת לאורטופד אחר או להשאר אצלו. שווה לשוחח עם אריאלה או וינטרופ עצמו ולודא אם מטפל ואם לא על מי הוא ממליץ. חשוב חשוב חשוב למצוא מישהו שיהיה מכיל ונעים הן כלפי הילד ווהן כלפי האמא, ושברור שהוא מתמחה בסיפור המסויים הזה. הוא יכול להיות אלוף בנושא טיפול בק"פ, ולא לטפל מספיק נכון בנושא פריקות ירך ולהיפך. ואלה דברים קריטיים להמשך החיים. בהצלחה!

B1509

New member
פנסקי

גם אנחנו מטופלים אצל פנסקי, והוא עשה לנו גם פעמיים את האולטראסאונד פרקי ירכיים לוודא שאין פריקת ירך.. את האולטראסאונד הוא עושה במרפאת דונה ברמת בית שמש ואת הטיפול בקלאב פוט אנחנו עושים בביג בית שמש.

goldyle

New member
קצת באיחור מצידי

תודה על התשובות!
בסוף דיברתי עם אריאלה, וינטרוב אכן מטפל בפריקת ירך אבל מקבל רק דרך המרפאה הפרטית,
היא נתנה לי שם של רופא אחר במטפל בבעיות כאלה באיכילוה

למעלה