שאלה על פרירולים ב PS

אורי216

New member
שאלה על פרירולים ב PS

אני מנסה להתחבר לכל מיני טורנירים חינמיים ב PS ולא מצליח. חלקם פתוחים רק לבעלי נקודות (שאין לי) חלקם פתוחים לבעלי כרטיס ועוד'. אשמח להכוונה בעניין , איך אני יכול והאם זה אפשרי לשחקן ללא כסף אמיתי בחשבון ( פליי מאני יש בשפע ) יש לי גם חשבון ב FTP האם שם יותר מעניין או יותר קל להצטרף ? תודה.

shaywh

New member
תסתכל בשם של הטורניר

אתה מחפש את אלה שרשום בשם שלהם פרירול או סכום כלשהו של פליי מאני. 99 הראשונים בכל אחד מהפרירולים עולים לסיבוב השני (מקבלים כרטיס) ושם אפשר לזכות בכסף. בפליי מאני זוכים ב... פליי מאני. אישית העדפתי את הפרירולים של ps בתקופת הפליי מאני שלי.

אורי216

New member
תודה ידידי. כבר הספקתי להשתתף ....

השתתפתי מאז אתמול בשני טורנירים - אחד NL ואחד LIMIT , הצלחתי להחזיק כמה שעות טובות בשניהם. מאוד נחמד לשחק שם , זה מרגיש הרבה יותר רציני וענייני , עד שאתחיל לשחק Real money. בפול טילט כל טורניר כמעט מיועד לשחקנים מעיר או מדינה ספציפית ולא הצלחתי להכנס.

shaywh

New member
בפול טילט

פעם בכמה שעות יש פרירול ל2700 איש עם 100$ בקופה. לא יצא לי כ"כ לשחק בו. אבל אישית לא הצלחתי להגיע בps מעבר למקום ה300 (מתוך עשרת אלפים) ולהחזיק שם כמה שעות זה בהחלט יפה.

אורי216

New member
אני אחפש בפול טילט גם כן ...

היום יש לא מעט טורנירים ב PS צריך לעשות טורניר לישראלים ב FTP.

Papito

New member
שקודם יעשו שיטת הפקדה נוחה

לישראלים. אח"כ נדבר על טורניר ישראלי

אורי216

New member
צודק ידידי , אני אקנה כסף משחקן.

בטורניר יש המון שחקנים שפשוט יושבים בחוץ ולא משחקים בכלל. כנראה בשביל לשמור על מקום יציאה מכובד. דראק.

shaywh

New member
במקום לקנות כסף משחקן יש אופציה עדיפה בהרבה

www.pokerstrategy.com מביאים לך חמישים דולר לשחק בהם. נכון, אין מתנות חינם, אבל אתת הרווח שלהם הם לא עושים ממך אלא מאתרי הפוקר. אם תירשם, בהזדמנות הזאת, עדיף שתעשה את זה דרך הלינק הזה http://www.pokerstrategy.com/uMXA2J ואני ארוויח קצת כסף (לא על חשבונך, כמובן) על חבר מביא חבר או שתכניס את היוזרניים שלי (שזהה לאחד שמופיע כאן בתפוז) כשאתה נרשם. ההרשמה לא מיידית. אתה צריך לעבור מבחן על שיטת המשחק שלהם שמפורטת באתר. להירשם באתר פוקר כשתוך כדי ההרשמה אתה מכניס את הקוד שלהם כשיש את האפשרות להכניס קופון ואחרי זה הם מפקידים לך ידנית חמישים דולר שזה ללא ספק סכום ששווה את השקעת הזמן לרוב האנשים. אישית אני יכול להעיד שיש עם זה בעיה אחת. בגלל שזה לא כסף שהשקעת המוטיבציה לשמור על חוקי הבנקרול נמוכה יותר שזה נושא קצת בעייתי אבל לא מספיק כדי לוותר על כל העסק. ואולי זה רק אני שהייתי חייב לעלות בליינדים כל הזמן כדי לשמור על העניין.

למעלה