שאלה על פרקט וגם על המתקין...

שאלה על פרקט וגם על המתקין...

שתי שאלות: 1. האם פרקט מסוג זה מתאים לבית? (קומה שניה בבית פרטי?) האם הוא חזק מספיק? 2. האם מישהו מכיר את אורן מ"שוק הפרקטים"? (רח' העליה בדרום תל אביב) ויכול להמליץ עליו? (או לא...) תודה!

samim

New member
ונעבור לתשובות@@ אז ככה

אני מאד ממליץ לך על סוג כזה של פרקטים זהו סוג מאד פרקטי ואני עובד איתו שנים ללא בעיות. יש סוג דומה לסוג שאת מתכוונת אבל יש לו חיסרון אחד מאד חשוב. אבל היתרון הגדול שלו ואחרי כל שטיפה ממש אפשר לראות שלו מתבצע שום לגבי שוק הפרקטים מה עוד יש להגיד ולא אמרנו דיברנו עליו כאן בפורום ארוכות ובאמת מסתבר שהוא הכי הכי שאני מכיר גם המתחרים שלו אומרים עליו מה שאמרתי אז שיהיה לך בהצלחה והבחירה שעשית היא ממש כדאית לכי על זה

תודה, האם תוכל לחבר אותי למקום בו

דיברתם עליו פה בפורום ארוכות? (אני לא מוצאת שום דבר כזה)

uvls

New member
בקר טוב

טלי, אני חושש שהמסומם חמד לצון. לא כתבת לאיזה סוג פרקט את מתכוונת...אז קצת קשה לעזור לך. לגבי החנות ברחוב העלייה, קניתי שם שטיחי לבד פושטים כמה פעמים, זול מאוד, אבל לא פיתחתי שוב ציפייה לשירות. זה פשוט לא נראה לי מקום כזה. אבל אולי הם עושים התקנות טובות? לא יודע. בהצלחה, יובל

תודה יובל

העניין הוא בדיוק זה, המחיר של פרקט למינציה שהם מציעים אכן זול (משהו כמו 39 ש"ח למטר מרובע) רק שנסיוני לימד אותי שלא תמיד כדאי לקפוץ במהירות על הזול ביותר. מצד שני, יכול להיות שמדובר באחלה אנשים, וזה בדיוק הדבר שאני מנסה לברר... בסך הכל, יש לי גם מתקינים משלי לפרקט כך שיכול להיות שאבחר רק לקנות מהם ולהתקין לבד. האם יכולה להיות "רמאות" במכירת פרקט למינציה? אין לי שום ידע בזה ולכן כשאומרים לי "קליק ירוק" אני מאמינה שזה גם מה שמוכרים לי....

הדס ב24

New member
פרקט

האם 39 ש"ח למטר זה כולל התקנה? אם לא כמה עולה התקנה? האם מישהו יודע על מקום זול של פרקט באיזור חיפה? תודה

samim

New member
אדון יובל היקר

לא ניראה לי שהיית צריך למחוק את ההודעה האחרונה שרשמתי לא פגעתי בכבודו ובפרנסתו של אף אדם רק נראה לי מצחיק להתחזות לאדם אחר ובעצם להמליץ על עצמך נא להחזיר ההודעה ליושנה

uvls

New member
?

מחקתי את ההודעה שלך? אני דווקא חושב שהיא משעשעת להפליא, והיא עדיין כאן למעלה! ככלל, אני מוחק רק פרסומות בוטות והודעות וולגריות במיוחד. ולגבי התחזות, לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון. אם אלי, אז זו כנראה טעות, כי אני לעולם לא כותב בפורום תחת שם בדוי. שבוע טוב ושופע הומור, יובל

r e d f i s h

New member
../images/Emo4.gifאוף, הצלחתם לבלבל אותי!

אני גם בדיוק בשלבים של בחירת פרקטים, וגם לי יש את אותה ההתלבטות. שוק הפרקטים זול, אבל השאלה היא האם הוא מספיק איכותי. לא רוצה לשלם למשהו ב"זול" שאחר כך יצריך אותי לשלם כפול בשביל חדש!

מתחברת אליך

צר לי להגיד לך שעדיין לא הצלחתי למצוא תשובה לשאלה שבדיוק בה גם אני מתלבטת. אשמח לשמוע אם תגיע למסקנה כלשהי או תמצא תשובה ממישהו...

samim

New member
חס וחלילה

לא התכוונתי אליך!!!!!!!!!! הבחור אורן משוק הפרקט, הציג את עצמו יעני כאדריכל ושיבח את עבודתו. אולי בפורום אחר של תפוז. אז רק אליו רשמתי שישקיע בפירסום. ודרך אגב בסוגיה של מחיר תמורת איכות ,אז 39 ש"ח למטר פרקט זה זול ויש הבדל גם באיכות. אני מבין קצת, ואם רוצים איכות לבקש קסטלו 8 מ"מ ברמת שחיקה ac4 בהצלחה

למעלה