שאלה על פרק 2x13..... לא ספוילר

שאלה על פרק 2x13..... לא ספוילר ../images/Emo13.gif

הרבה משתמשים פה אמרו שזה הפרק הכי טוב בעונה 2- ואפילו הפרק הכי טוב בסדרה. אני עומד לראות את הפרק הזה, ורציתי לשאול אותכם, בלי תשובות ספוילריות: מה אתם חושבים על הפרק? והאם הוא באמת כל-כך טוב? אשמח אם תענו.....

דיקידאק

New member
../images/Emo6.gifבלי שום ספק הפרק הוא פרק מ ה מ ם

אבל זה לא רק לפרק הזה זה לכל הפרקים אני אישית לא יודעת מה להגיד לך כי עוד לא ראיתי את שאר הפרקים בניגוד לאחרים אבל תשב ותראה הזמן שאתה יושב וצופה בסדרה שווה לכל שנייה ושנייה.כל הפרקים של הסדרה הם טובים, לא סתם אנחנו מכורים... או יותר נכון אני מכורה.

snoway

New member
פרק 2X13-גם לא ספוילר

הוא באמת אחד מהפרקים הכי טובים של הסדרה בכלל, אין כל ספק שהוא פרק מעולה. אני אישית אהבתי קצת יותר את 2X18 ואת שני הפרקים האחרונים של העונה השנייה. אני חושבת שמה שהכי חזק בפרק 2X13 הוא אלמנט ה"לא נכון!!!", או לחילופין-"מה לעזאזל??!!?!?!!?" תגלה שבמהלך הפרק הקריאה הזו תצא ספונטנית מהפה שלך כמה פעמים. ודווקא כשתחשוב שיותר מפתיע מזה לא יכול להיות, זה יקרה שוב, ושנייה אח"כ עוד פעם, ועוד פעם...בעיקר לקראת סוף הפרק. אבל אני כבר מותחת כאן את גבול הספוילרים, אז אני אפסיק

RenanaD

New member
לפי דעתי-../images/Emo58.gif מעלי, לפחות לחלק

השני של ההודעה. גם מבנה פרק נחשב כספוילר, לא?!

RenanaD

New member
הסימון../images/Emo58.gif אומר שבהודעה המסומנת

מדברים על פרק מהסדרה שעוד לא שודר בארץ (במקרה שלנו: מהפרק השני של העונה השניה והלאה). ישנם אנשים שלא מעוניינים לדעת מה יקרה בהמשך הסדרה, הם רוצים לראות את זה לראשונה בזמן הצפיה, ולכן הם נמנעים מלקרוא הודעות כאלה. זאת אומרת-הסימון נועד כדי להקל עליהם ולא להרוס להם את ההמשך/סוף. באנגלית: to spoil=להרוס. spoiler="הרסן", בתרגום חופשי. יש מבינה?!

aliasBOY

New member
אני חושב שמה שיפה בפרק

זה העריכה והמבנה שלו... מה גם שזה פרק שדחוסים בו הרבה דברים וזה ממש מרתק

aliasBOY

New member
אני חושב שמה שיפה בפרק

זה העריכה והמבנה שלו... מה גם שזה פרק שדחוסים בו הרבה דברים וזה ממש מרתק

אמא'לה!!!! אני לא מאמין!!!!../images/Emo58.gif

פשוט הרגו את פרנסי!!!!!!!! זה חולני!!!!! זה הדבר, שהכי, הכי הכי לא ציפיתי!!!!! ואני יודע לצפות דברים!!!!! האם ציפיתי שלסידני יש אחות? אחרי שחמש מאות טלנובלות עשו את זה, לא ממש הופתעתי לשמוע את זה. אבל פרנסי?!!!!! בחיים, אבל בחיים לא הייתי מנחש!!!! (למרות שזה היה הרבה יותר מאגניב לגלות שבעצם פרנסי היא סוכנת חשאית, והיא רצחה את וויל.....
)

aliasBOY

New member
פחחח ספוילר

הלו? היא לא רצחה את וויל חוץ מזה סתכל עמוד קודם יש שרשור שפתחתי על הפרק אז אולי תתעניין

אתה עילג? אתה לא יודע לקרוא../images/Emo58.gif

אמרתי שפרנסי'לה מתה, אבל זה היה נחמד לגלות שהיא בעצם רצחה את וויל, וחבל.... אני כבר שונא אותו. ואני לא מוצא את השירשור. =/

Wiccan Scorned

New member
אני חושב שהוא התכוון ../images/Emo58.gif

שעדיף שבמקום שהרגו את פראנסי ב2X13 ושיש לפראנסי כפילה, שהיו עושים שפראנסי הייתה סוכנת ושהיא הייתה הורגת את וויל בסוף הפרק....

דיקידאק

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif יופי איתי עכשיו אני יודעת

שרצחו את וויל.........אידיוט, אני שונאת אותך, שונאת שונאת שונאתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!

למעלה