שאלה על צבא פרופיל לימודים

שאלה על צבא פרופיל לימודים

שמעו יצאתי מי הצבא על נפשי בדיוק עברתי איזה תראומה קשה מורה נותן לי מקות פה ושם והפסקתי ללמוד ונכנסתי מי זה למשבר ושלחו אותי לפסיכלוג ופסיכיאטר .. עכשיו השאלה שלי שאלתי בקשר ללימודים הבחורה עושה לי עם רשום לך רפואי על הפתק אז אתה יוכל ללמוד בחינם או לא אז לא אי אפשר רשום לי רפואי על הפתק אבל זה נפשי ......... אי אמרה לי בנאדם שיוצא על רפואי הוא מקבל את כול התנאים כאילו הוא התגייס עכשיו השאלה שלי אני יצאתי על נפשי ......... בכלל שלקחתי כדורים וכול מיני דברים למה שאני לא יקבל את כול התנאים כי במקרה ראיתי באיזה אתר שמי שיש לו 21 אין לו תנאים בכלל ..... מה האבדל בין רפואי לנפשי אני לא מבין ? כי פשוט לא יצאתי עלנפשי כי עיימתי על המפקד או משהו יצאתי על נפשי אמיתי ... מה אתם אומרים מגיע לי כול התנאים או לא ? כמו משכנתא לימודים במכינה וכול מיני דברים חשובים לחיים ..

מה זה אין לאפחד לימודים חינם

כול מי שעשה צבא יוכל להשלים בגרויות .... ומקצוע 80% שנה ראשונה חינם הלכתי למכינה הם עושים לי עם יש לך צבא הלימדים בחינם הלכתי להונברסיטה אי עושה לי יש הרבה הנחות בלימודים לי שעשה צבא כמו שנה ראשונה 80% הנחה

אין דבר כזה לימודים חינם

מי ששרת בצבא מקבל מהצבא פיקדון אותו בין השאר הוא יכול להוציא על לימודים כיוון שלא שירת בצבא אתה לא זכאי לפיקדון.

כן אחי אבל

אני לא שררתי בצבא לא בגלל שלא רציתי ......... נלחמתי הרבה זמן להתגייס ... בנאדם שיצא על פרופיל24 רפואי מקבל את כול התנאים המלאים כאילו התגייס 3 שנים אני יצאתי על 21 נפשי ש21 נפשי לא מקבל שום תנאם .. אבל יש כול מיני סוגי נפשי ... השאלה שלי עם כול הנפשי 21 כול הסוגים לא מקבל את כול התנאים .. כמו בנאדם שלא רצה להתגייס אז הוא יצא על נפשי בנאדם שעשה בלאגן בצבא יצא על נפשי אבל בנאדם שיש לו בעיות נפשיות ויש לו כול מיני בעיות או שעבר משבר לא צריך לקבל את כול התנאים זה גם רפואי זה לא שבנאדם הישתמת מי הצבא ולא רצה להתגייס מבין ובנאדם שיצא על רפואי 24 כן מקבל את כול התנאים כאילו התגייס 3 שנם וזה בדוק ב100% השאלה שלי מה עם הפרופיל 21 ועם ה כולל את כולם גם בנאדם שבאמת לא יכל להתגייס עם זה כלל אולתו שהוא לא יכל לקבל את כול התנאים עם זה ככה אז אני מצטער להגגיד זה חרה של מדינה חייבים לשנות את זה כי הבנאדם חולה מה לעשות מה הוא השם יש גם אנשים כמוני שעברת בדיוק משבר בזמן הצבא והייתי אצל פביסכיאטר ולקחתי כדורים ..והיום המצב בריא לחלוטין

כמה נקודות

פרופיל 24 הוא פרופיל זמני, מקבלים אותו גם נפשי וגם רפואי עד לתקופה של חצי שנה פרופיל 21 הוא פרופיל פטור קבוע והוא מיועד לנפשי וגם לרפואי. מי שלא שרת בצבא ולא משנה מאיזה סיבה לא זכאי לפיקדון אף פעם מעבר לכך אני באמת לא מבינה מה אתה כותב או רוצה מי ששרת בצבא זכאי לתנאים מסויימים שמי שלא שרת לא זכאי להם - לא משנה מאיזה סיבה הוא לא שרת

הבנתי אבל ....

כן הבנתי ..... 21 זה גם רפואי וגם נפשי בטוח ? אבל יש גם דבר כזה בנאדאם שהוא לא רוצה להתגייס והצבא כן רוצה אותו והוא לא רוצה כי פשוט לא מתאים לו צבא ומה שנקרא הוא משטמת ויש דבר כזה נפשי שבנאדם לא מרגיש טוב בנפשו ווזה נבדק ובדוק והוא קיבל פטור מי הצבא שלא מתאים לו ויש בנאדם שהוא לא בריא רפואית אין לו רגל אין לו יד מה שלא יהיה גם פה הצבא לא מתאים לו ... עכשיו אני יצאתי על נפשית בגלל שהייתי במשבר עכשיו אני יוכל ללכת לביטוח לאומי להגיד להם שאני חולה נפש פה ושם ולקבל לימודים בחינם והכול בחינם ...... אבל הבעיה שאין לא שום בעיה נפשית פעם העברתי משבר ודיכאונות ודברים וזה הייה בדיוק בתקופה של הצבא ובקיצר אני אומר ככה יש מצב טוב וטוב מאוד שבנאדם שקבל פטור מי הצבא ולא השטמת! מקבל את כול התנאים הלכתי למכינה בשביל השלמת בגרות אי עושה לי מי שרשום לו רפואי ואפילו לא התגייס מקבל לימודים חינם ובמכללה אותו דבר אי עושה לי יש מלא הנחות ...... כי זה כאלו שהתגייסתי ........ מה שבטוח שבנאדם שיצא על רפואי לא יודע עם זה 24 אבל רפואי ככה הבחורה אמרה לי שעם יצאתי על רפואי אמרתי לה שלא התגייסתי בכלל ובאים אליה 100 אנשים אני מאמין עם כאלו שלא התגייסו ודברים קיצר אי אמרה לי שבתאריך ה11 אני יקבל תשובה ושהתקשרתי לצבא לקצין האזורי לכול מיני אחת עושה לי מה פאיתום אחת עושה לי כן אתה מקבל הכול אחת עושה לי חלק קיצר עברתי שם 20 בחורות לא קבלתי תשובה חד משמעית כול אחת אומרת לי אולי ...... קיצר קבלתי תשובות כן לא לא יודעת קיצר רק עוד חודשים אני יידע בדיוק תאמת עכשיו אני גם בתהלכי התנדבות עכשיו עד שזה יזוז ועד שזה רציתי לבנתיים ללמוד לפחות חצי שנה שנה כמה שצריך בשביל להשלים לפחות בגרות חלקית כמה שיותר להשלים ... לבנתיים לפחות לעשות משהו

שיווה100

New member
חלאס, תלמד עברית

אי אפשר להבין מילה ממה שאתה כותב, אני תוהה אם אתה אמיתי בכלל, אם כן ואתה לא לקוי בצורה מזעזעת זו תעודת עניות רצינית למערכת החינוך שלנו.

הנדסאי תוכנות

כמה עולה בערך הנדסאי תוכנות כול שנה ????? כמה עולה פחות או יותר פעם שעברה ששאלתי כמה עולה מהנדס תוכנות אמרו לי שנה ראשונה בערך 9 שנה שנייה 10 (והמשך לא זוכר ) הנדסאי זה אמור להיות אותו מחיר ? ועם אני לומד הנדסאי אני צריך פסיכומטרי ?

הנדסאי

כמה עולה בערך הנדסאי תוכנות כול שנה ????? כמה עולה פחות או יותר פעם שעברה ששאלתי כמה עולה מהנדס תוכנות אמרו לי שנה ראשונה בערך 9 שנה שנייה 10 (והמשך לא זוכר ) הנדסאי זה אמור להיות אותו מחיר ? ועם אני לומד הנדסאי תוכנות אני צריך פסיכומטרי ? ומה האבדל במסכורות בין הנדסאי תוכנות למהנדס מה האבדל פחות או יותר סתם למידע כללי

למעלה