שאלה על צביעת קיר בפסים

gilsuary

New member
שאלה על צביעת קיר בפסים

שלום לכולם, יש לי קיר בצבע ירוק בהיר (כל החדר תאמת) ונמאס לי קצת מזה זה משעמם אז החלטתי על קיר אחד לעשות פסים בירוק כהה. איך אפשר לעשות דבר כזה לבד? הבנתי שמשרטטים את הקוים שרוצים לצבוע ואז מדביקים דבק מסויים וצובעים וכשמסיימים אז מקלפים אותו ואז הפס יוצא ישר ואפשר לחרוג על הדבק עצמו, מישהו יכול לתת לי קצת טיפים , ובדרך גם את הסוג דבק הזה, שלא ישאר לי דבק על הקיר או שיקלף את הצבע הקיים תודה!

el presidente

New member
דעתי.

ניח הקיר בפסים בהירים וכהים אז.. 1. לצבוע את הקיר (כולו) בגוון הבהיר. 2. למדוד ולצייר את הקווים (של הגוון הכהה) עם עיפרון. 3. להדביק על הקווים נייר דבק (מנייר ולא מניילון)..המלצה שלי.."להדביק" את החתיכת נייר דבר על בד כולשהו לשניה בכדי שיאבד קצת מחוזק הדבק שלו ...דבר שימנע קילוף מהקיר..למרות שדבקיי הנייר (כל חנות אומנות) אינם כאלה חזקים). 4. ללצבוע את החלקים הכהים (אפשר לעלות עם המברשת על נייר הדבק).. 5. להוציא את נייר הדבק. זהו..זאת דעתי.

gilsuary

New member
קודם כל תודה,

הקיר הקיים כבר בגוון ירוק בהיר ככה שעל שלב 1 אני יכול לדלג בקשר לדבק אז זאת הייתה הכוונה שלי רציתי לדעת איזה סוג דבק זה - תודה על כך ואני בהחלט אתיחס לעניין החלשת הדבק תודה!

lank

New member
../images/Emo68.gif

מדובר על נייר דבק מסקנטייפ , כזה שאפשר לרכוש בכל אחת מחוניות העוסקות בחומרי ניין. חשוב מאוד להדביק את הדבק על מגבת/בד כלשהו לפני שמדביקים על גבי הקיר. כך, בעצם מחלישים את רמת הדבק בכדי שהוא לא יקלף את הקיר. בנוסף - חשוב מאוד לקלף את הדבק מיד עם סיום הצביעה בכדי למנוע את הדבקות הדבק אל הצבע. בהצלחה.

noga30

New member
יש לי הערות מנסיון, הנה התמונה

רצוי את הפסים לצייר עם גיר חייטים ולא עם עיפרון, כי את הגיר ניתן להסתיר בקלות. להשתמש במסקינגטיפ הרחב בגוון בננה ולפני שמדביקים אותו על הקיר להדביק אותו הרבה פעמים על המכנסיים כדי להחליש אותו. אני הכנתי שבלונה מדיקט ברוחב הפס שאני רוצה וכך היו לי תמיד זוגות של קווים מקבילים. ובסוף הנה התמונה מהחדר של ביתי המתוקה

למעלה