שאלה על צב ובירית

שאלה על צב ובירית

יש לי צב אדום אוזן ורציתי להעביר אותו מקום. היום סיימתי לבנות טרריום מדהים לשני הביריות העתידיות שלי (אם תרצו אני אשלח לכם תמונות של הטרריום) בקיצור השאלה שלי היא האם אני יכול לשלבם יחדיו?

galvin

New member
לא ממליץ.

מכמה סיבות - ראשית, אם הצב גדול מספיק הוא עשוי לנסות לכרסם לך את הביריות. ההפך אני לא חושב שיקרה, אבל אני לא ממש יודע. שנית, זה יגדיל מאוד את הסיכוי של החיות שלך לחלות במחלות שונות, ולבסוף- לתת תנאים שיתאימו באופן אופטימלי לכולם יחד - יהיה לך קצת קשה. לסיכום, לא ממליץ. כמובן, אם יוחלט להעביר את הצב הלאה לדרך חדשה, בשום אופן לא לשחררו (מהחשש שהמין הנ"ל הופך \ הפך למין פולש, ובכלל).

dreaming h

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם גל

לא ממליצה לשים יחד. מה גם שהצבגון הזה בנוסף לכל שאר התכונות הנפלאות שלו, חזק באכילת כל. חבל.

TAINTED SAINT

New member
פתחתי את דף העולם שלך...../images/Emo140.gif

בהתחשב במקום מגורייך,הפתרון הקל והפשוט ביותר יהיה להביא את הצב לגן החיות התנ"כי,תבקש מהשומרים בכניסה שיעבירו אותו לבוורלי בקליניקה. כל בעל חיים המגיעה לגן חיות נמצא מספר ימים בהסגר בקליניקה,לבדיקות שאיננו חולה או נשאי של מחלות העלולות לפגוע בבעלי חיים אחרים,ואם הוא חולה,יטפלו בו מיידית,במסירות ובמקצועיות. לאחר מכן יחליטו לאיזה מחלקה להעבירו,ישנם צבגונים אדומי אוזן אצלנו במספר מחלקות,אפילו יהיו לצב שלך חברים חדשים. אוטובוסים לגן החיות-26,33. טלפון לתאום מסירה-02-6750111,תבקש שיקשרו אותך למרפאה[קליניקה],או לחיים בפינת החי. בהצלחה
[וכמובן שאינך אמור לשלם כניסה כשאתה בא למסור את הצב.]

למעלה