שאלה על צלילות בעקבה
שלום לחברי הפורום,
אני ואישיתי נוסעים לירדן שבוע הבא (ביקור ראשון, 3 לילות) - שנינו מוסמכים, אני דייבמאסטר והיא "2 כוכבים" (AOW)
רציתי לברר קצת פרטים ולשאול כמה שאלות על הצלילות בעקבה מבעלי הניסיון...
קודם כל אני אשמח לקבל המלצות למועדונים טובים
- האם חובה לצלול עם מדריך?
- לפי האתרי אינטרנט של המועדונים נראה שהם עושים בגדול 2 צלילות ביום... האם זה נכון? האם אפשר לעשות יותר? (אנחנו בדר"כ עושים 3 ביום באילת)
- האם כדאי (לדעתכם) להיסחב עם ציוד (לי יש ציוד מלא, ולאישתי אין ווסת+מאזן, השאלה כמה זה יוסיף למחיר והאם הציוד שם במצב טוב)
- האם המועדונים מספקים הסעה מ\אל המלון?
- לאלו מכך שעשו טיול לודאי רם\פטרה - אני אשמח לשמוע חווית וחוות דעת על העניין... יפה? כדאי? שווה לוותר על יום צלילה בשבילם? (כמובן שזה דעתכם האישית)
- אתרי צלילה מומלצים\שאסור לפספס (ביקור ראשון בירדן)
ואם כמובן יש לכם עוד מידע שימושי שלא שאלתי עליו אנחנו כמובן נשמח לשמוע
בתודה מראש
חן
שלום לחברי הפורום,
אני ואישיתי נוסעים לירדן שבוע הבא (ביקור ראשון, 3 לילות) - שנינו מוסמכים, אני דייבמאסטר והיא "2 כוכבים" (AOW)
רציתי לברר קצת פרטים ולשאול כמה שאלות על הצלילות בעקבה מבעלי הניסיון...
קודם כל אני אשמח לקבל המלצות למועדונים טובים
- האם חובה לצלול עם מדריך?
- לפי האתרי אינטרנט של המועדונים נראה שהם עושים בגדול 2 צלילות ביום... האם זה נכון? האם אפשר לעשות יותר? (אנחנו בדר"כ עושים 3 ביום באילת)
- האם כדאי (לדעתכם) להיסחב עם ציוד (לי יש ציוד מלא, ולאישתי אין ווסת+מאזן, השאלה כמה זה יוסיף למחיר והאם הציוד שם במצב טוב)
- האם המועדונים מספקים הסעה מ\אל המלון?
- לאלו מכך שעשו טיול לודאי רם\פטרה - אני אשמח לשמוע חווית וחוות דעת על העניין... יפה? כדאי? שווה לוותר על יום צלילה בשבילם? (כמובן שזה דעתכם האישית)
- אתרי צלילה מומלצים\שאסור לפספס (ביקור ראשון בירדן)
ואם כמובן יש לכם עוד מידע שימושי שלא שאלתי עליו אנחנו כמובן נשמח לשמוע
בתודה מראש
חן