שאלה על קארמה...

dream2

New member
שאלה על קארמה...

מורה יקר חיפשתי הסבר למושג קארמה מצאתי- "cause and effect"- המשך תהליך של פעולה ותגובה - מחשבות יומיומיות פעולות ומצבים שהם כתוצאה ממה שעשינו בעבר. המחשבות שלנו לעתיד, כל המעשים שלנו ומצבינו יהיו תוצר של מה שנעשה עכשיו ומה שנוצר מזה הוא הקארמה האישית שלנו. אני לא בטוחה שזה פרוש נכון או שהבנתי יותר עכשיו,הקארמה שלנו נוצרת מהחיים היומיומים שלנו לגבי איזה דרך לבחור בכל רגע וההחלטות שלנו הם אלה שמגבשות את העתיד שלנו -זו הכוונה לקארמה? יעל

darmha

New member
יעל היקרה../images/Emo42.gif

יש בזנדו ספר שנקרא: compass of zen, יש שם פרק על קרמה. תקראי שם ותגידי לי מה אומרת. איתך בדרך יובל

dream2

New member
קארמה

יובל היקר מצטערת שלקח לי קצת זמן לתת לך תשובה אבל הבטחתי לעצמי שהיא תהיה לפני שאסע. הגוף שלנו יוצר את הקארמה והקארמה יוצרת את הגוף שלנו כשהגוף שלנו הוא בסה"כ בית ארעי ולא האני האמיתי( דיברנו על זה בשיעור האחרון)ונעלם עם המוות ואז הקארמה מחפשת גוף חדש בהתאם לקודם. המחשבות והרצונות שלנו הם אלה שיוצרים את הקארמה והיא שולטת בנו לטוב ולרע. על ידי אימון חזק אנו יכולים להתנתק מהמחשבות האלו ולהגיע ל TRUE SELF שלנו ואז הקארמה שאין לה טבע משל עצמה תעלם ואנו נהיה משוחררים מהסבל יהיה לנו הרבה יותר מקום לאהבה וחמלה לכל העולם. תודה על השיעור. אוהבת יעל

למעלה