השאלה: האם אגוזי -מקדמיה מומלצים גם לחולי -סוכרת,
או שיקפיצו מאוד את הסוכר ?
וזהו המתכון :
200 גרם אגוזי מקדמיה קלופים,
1/3 1כוס מים,
קורט מלח
כפית תמצית וניל טבעי,
ממתיק,(תחליף סוכר)
לערבל הכול ביחד בבלנדר עם מנוע חזק במשך -2 דקות עד שיהפוך למרקם חלק, ולהוסיף כמה טיפות ממתיק -לפי הטעם, ולערבב .
להעביר לכלי סגור ו-למקפיא לשעתיים וחצי, ולאחר זמן זה להוציא ולכתוש שוב לתערובת חלקה,(רצוי הפעם במעבד -המזון ).והמקפא יהיה מוכן לאכילה.
או שיקפיצו מאוד את הסוכר ?
וזהו המתכון :
200 גרם אגוזי מקדמיה קלופים,
1/3 1כוס מים,
קורט מלח
כפית תמצית וניל טבעי,
ממתיק,(תחליף סוכר)
לערבל הכול ביחד בבלנדר עם מנוע חזק במשך -2 דקות עד שיהפוך למרקם חלק, ולהוסיף כמה טיפות ממתיק -לפי הטעם, ולערבב .
להעביר לכלי סגור ו-למקפיא לשעתיים וחצי, ולאחר זמן זה להוציא ולכתוש שוב לתערובת חלקה,(רצוי הפעם במעבד -המזון ).והמקפא יהיה מוכן לאכילה.