שאלה על קישוטי שוקולד...
למרות שכולן כאן מומחיות לבצק סוכר, אני רוצה לעשות למתוק שלי עוגת יומולדת שנה בלי בצק סוכר. חשבתי ליצור מתאר של ציור משוקולד על פרגמנט, ואחרי שיתקשה להניח על העוגה ולמלא בסוכריות צבעוניות. עשיתי ניסוי, עם שוקולד פרה מריר, לקח לזה יותר מ-24 שעות להתקשות, וגם אז, כשניסיתי להפריד את הציור מהנייר אפיה, הוא נשבר בכמה מקומות. (הכנתי ציור של ילד עם בלון, משהו די גדול). האם זה בגלל שהשתמשתי בשוקולד לא באיכות גבוהה? האם הייתי צריכה לערבב את השוקולד עם עוד חומר? (פשוט המסתי שוקולד נקי בסיר וזהו). היומולדת בשבוע הבא, ממש בניתי על הקישוט הזה, ואני כמעט נואשת...
למרות שכולן כאן מומחיות לבצק סוכר, אני רוצה לעשות למתוק שלי עוגת יומולדת שנה בלי בצק סוכר. חשבתי ליצור מתאר של ציור משוקולד על פרגמנט, ואחרי שיתקשה להניח על העוגה ולמלא בסוכריות צבעוניות. עשיתי ניסוי, עם שוקולד פרה מריר, לקח לזה יותר מ-24 שעות להתקשות, וגם אז, כשניסיתי להפריד את הציור מהנייר אפיה, הוא נשבר בכמה מקומות. (הכנתי ציור של ילד עם בלון, משהו די גדול). האם זה בגלל שהשתמשתי בשוקולד לא באיכות גבוהה? האם הייתי צריכה לערבב את השוקולד עם עוד חומר? (פשוט המסתי שוקולד נקי בסיר וזהו). היומולדת בשבוע הבא, ממש בניתי על הקישוט הזה, ואני כמעט נואשת...