שאלה על קישוט עוגיות

babywishing

New member
שאלה על קישוט עוגיות../images/Emo35.gif

קראתי כאן שאפשר לעשות את הריאל לקישוט העוגיות עם מים ואבקת סוכר. אני רוצה להכין את זה ליום הולדת לבת של חברה, השאלה האם זה יחזיק ולא ימרח/ימס על העוגיות. אם צריך זמן לייבש את הרויאל על בסיס מים, אז זה יהיה בסדר אם אני אכין את העוגיות ביום חמישי ואשאיר אותן להתייבש עד יום ההולדת בשבת
ועוד שאלה - אם משאירים את העוגיות והרויאל להתייבש, אז זה לא מייבש גם את העוגיות שמאבדות מהטעם והפריכות של הטריות?
 

net the jet

New member
הידלים שלי הכינו עוגיות מקושטות ב

תערובת של אבקת סוכר עם מים ( וצבעים ) זמן היבוש קצת יותר ארוך, אבל אין עם זה שום בעיה....מתקשה ונשמר לאורך זמן.. הנה דוגמא.
 

nila77

New member
מכינים עוגיות

ואחרי שהן מתקררות מציירים עליהן סמיך מאד את קוי המתאר ואח"כ צובעים ברויאל פחות סמיך את פנים הקוים שציירת. אפשר להכין את הרויאל, שהוא לבן בבסיסו, לחלק לכמה, ולצבוע כל חלק בצבע מאכל אחר בו את רוצה להשתמש. להכניס כל צבע לשקית זילוף ולמלא את השטחים. לזילוף קוי מתאר את יכולה להכין רויאל מ חלבון אחד ו 200 גרם אבקת סוכר וכדי למלא שטחים את יכולה להוסיף כמה טיפות מים לתערובת כדי שתהפוך לפחות סמיכה.
 

t a l talim

New member
אפשרי בהחלט-

בכדי לקבל רויאל יציב יותר, מומלץ ליצור אותו עם חלבון (או אלבומין) במקום המים. מים ואבקת סוכר יצרו זיגוג מעט פחות יציב, אך למטרה זו הוא בסדר גמור. אחרי ייבוש מוחלט, יש לשמור את העוגיות בכלי אטום והן יישמרו טריות לאורך זמן.
 

שושkה

New member
נטע וכולם, מומלץ להוסיף קצת מיץ

לימון לאבקת הסוכר, מאזן קצת את המתיקות הזו
 
למעלה