שאלה על קלי - לחידוש בפורום

Deanb

New member
שאלה על קלי - לחידוש בפורום

איפה שמעתם על קלי פעם ראשונה? טוב, פעם ראשונה היתה כשראיתי את אהבה זה כל הסיפור, אחד מהסרטים האהובים עליי ביותר... בסוף שמעתי את השיר שלה וחשבתי לעצמי כזה מי זו שהיא יכולה ככה להגיד דברים כאלה רעים על אהבה?!? חחח לא בדיוק מחשבה הגיונית... אז בדקתי באינטרנט וגיליתי עליה דברים... אחרי כמה זמן, התחלתי לשמוע יותר שירים שלה וזה ולאט לאט זה התפתח

Shiri from the block

Active member
אניייייייייי שמעתי את A moment like this, והבנתי שהיא הייתה הכוכבת באמריקן איידול, ו.. סתם יצא לי לראות קליפים שלה בMTV ואהבתי../images/Emo3.gif

Harajuku boY

New member
אמממ

טוב האמת, תמיד ידעתי שיש אחת שקוראים לה קלי קלרקסון, אבל אף פעם לא הכרתי שירים שלה.. ידעתי עליה בעיקר כי שמעתי שהיה את הסיפור של כריסטינה עם מיס אינדפנדט ואז ביקשתי משירן (shiri from the block) שתשלח לי שירים חדשים
ואז היא שאלה אותי אם אני רוצה שירים של קלי..ואמרתי סבבה. ואז התאהבתי בשמיעה ראשונה
וזהו
, שירן, תודה שהכרת לי את אהבת חיי

Shiri from the block

Active member
../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif אני חייבת לציין שבהתחלה לא היה לי מושג על מה אתה מדבר../images/Emo6.gif עד שקראתי את זה שוב והכל חזר אלי../images/Emo6.gif בבקשה../images/Emo24.gif

Kellaholic

New member
AI

First time I heard Kelly was on American idol - top 32 I wasnt a big fan of the show but I saw kelly and she was my fav :)

moran500

New member
mineminemine

אממ ידעתי על הקיום של השיר מיס אינדיפנדנט ואז בערך בתקופה שמיס התפרסם מתן הכיר אותה והתאהב (חחח נראה לי שזה בערך מה שקרה) וכל הזמן דיבר על קלי קלרקסון ועל הדיסק שלה שהוא קנה באמריקה (זונע!) ת'נקפול ובלה בלה בלה.. ואז כשברייקאוואי (הסינגל) יצא הוא שלח לי והתאהבתי סופית
מתן, אם יש לי בלבול בזמנים תקן אותי

patito ƒeo

New member
אממ ../images/Emo9.gif../images/Emo107.gif

תמיד ידעתי מי זאת קלי (בערך..), אבל אף פעם לא התעניינתי בה, עד!!!!!!!! שגיליתי (וואו) שאבריל כתבה לה שיר, אזזז מהר הורדתי (
).. ואהבתי
ואז הורדתי גם את SUBG, גם אותו אהבתי, אח"כ הורדתי את כל האלבום, בלה בלה בלה, וזהו
קלי

14מתן

New member
אמממממממ.......

שמעתי פעם ראשונה את ההופעה שלה של MOMENT LIKE THIS מאיידול אבל לא היה לי מושג מי היא, סתם הורדתי כי ראיתי שהיא מקום ראשון בבילבורד לא אהבתי מי יודע מה
ואז אחרי כמה זמן שוב שמעתי (את הגירסה של האולפן) וממש אהבתי
אחר כך יצא גם "גברת עצמאות" קניתי את THANKFUL וכו'...

SPFAN

New member
אניייי

שמעתי את מיס אינדיפנדנס הרבה בTRL וMTV, אבל לא ממש התייחסתי אלייה. אחרי כמה זמן שמעתי את ברייקאוואי, וממש אהבתי אותו, אבל עדיין לא התחלתי ממש לשמוע שירים שלה וכאלה. אחרי ששמעתי את SUBG התחלתי לשמוע שירים שלה, קניתי את הדיסק ועכשיו אני פה

וואע, זה היה כזה מזמןןןןן

היא התארחה בTRL בערך כשמיס אינ' יצא.. היא לא ממש עניינה אותי השיר היה נשמע חמוד ומטה
ובערך לפני שנה רציתי שירים חדשים.. היה לי איימש אז :| וכתבתי k, וזה ישר הציע את האופציה Kelly Clarkson.. אז חיפשתי, הורדתי את אה מומנט לייק דיס, גון, יו ט'וט' רונג ולוו.. ואז התחלתי לחבב אותה :] וכמה חודשים אחריי, צחי מהפורום שלח לי את ברייקאוואי.. הייתי מכורה אליו, ומאז אני מאוהבת :] אבל רק בתקופה האחרונה אני ממש מתעניינת בה ומורידה הופעות שלה וזה :|

ליאוריש

New member
אני.

שמעתי את miss independent והוא היה די טוב אחרי זה שמעתי את Low וממש אהבתי...וגם את trouble with love אהבתי אז הורדתי כמה שירים שלה... אז יצא breakaway ממש בקיץ...אז ממש אהבתי אותה...ואז יצא האלבום breakaway קניתי מחו"ל חודש אחרי שהוא יצא בארה"ב ...וגם קניתי את thankful בארץ ישר אחרי זה. וזהו..וקלי מאז אהובה שלי... והכי מצחיק עכשיו שאחותי ביקשה ממני את הדיסק Breakaway כי היא מאוד אוהבת את since ועכשיו היא אוהבת את האלבום גם מאוד ובמיוחד את הביצוע why מההופעה האחרונה. ואחותי בת 27 אז זה כיף לדעת שגם בגיל שלה אוהבים את קלי... וזהו...אז ככה אני שומע קלי וגם אחותי.

bhadar

New member
אסי שלח לי שיר שלה../images/Emo13.gif

ומאז כל ההיסטריה התחילה...

Hadar g

New member
אהמ...אחרי ששמעתי את SUBG

שאהבתי מאוד שמעתי גם את BTHE שאהבתי מאוד מאווווד אז החלטתי לבדוק אם יש לה פה פורום וזה חח=]

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifוואי אמ..

לפני 4 שנים ככה, או יותר אפילו
,הייתי אצל דודים שלי בארה"ב. וזיפזפתי בערוצים,וראיתי הופעה של אמריקן איידול,ואמ קלי הייתה שם כמובן,אז משם
.

למעלה