שאלה על קציצות בשר,,
כידוע,לא בריא לאכול בשר שומני,אך בהכנת קציצות-בשר כדאי להשתמש בבשר שיהיה בו מעט -שומן.
השאלה היא,באיזה נתח בקר- לא שומני במיוחד-
כדאי להשתמש להכנת קציצות-בשר ?
האם כדאי להוסיף מעט לחם מושרה וסחוט לתערובת קציצות הבשר
או שתעדיפו להשתמש בבשר נטו ,עם תוספת תבלינים בלבד?
כידוע,לא בריא לאכול בשר שומני,אך בהכנת קציצות-בשר כדאי להשתמש בבשר שיהיה בו מעט -שומן.
השאלה היא,באיזה נתח בקר- לא שומני במיוחד-
כדאי להשתמש להכנת קציצות-בשר ?
האם כדאי להוסיף מעט לחם מושרה וסחוט לתערובת קציצות הבשר
או שתעדיפו להשתמש בבשר נטו ,עם תוספת תבלינים בלבד?