שאלה על קריירה

ב ה י ר

New member
שאלה על קריירה

שלום
איזה פריסה אני צריכה לעשות בכדי לישאול שאלה על עתידי המקצועי? וגם אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי מה בדיוק לישאול.

שלום לך ../images/Emo39.gif

את מבקשת לדעת על עתידך המקצועי. האם יש לך מקצוע? האם את עובדת בו? האם את מבקשת להתפתח בו לכיוונים שונים ? נאמר להיות עצמאית... אנא צרפי פרטים נוספים על מנת שהשאלה תהא מדויקת יותר ומכאן גם התשובה תהא מדויקת יותר. אם יש לך מקצוע ואת מבקשת לדעת מה ההתפתחות הצפויה לך באותו המקום אני מציעה לך לערוך פריסה קלטית (למען האמת הפריסה שאני עורכת היא שונה מהאתר של אורי בבחינת העמדות). אם את מבקשת להתייעץ עם הקלפים את יכולה לפרוס פריסת שאלה ולשאול מה כדאי לי לעשות בתחום X האם כדאי לי X וכן הלאה... בהצלחה :)

ב ה י ר

New member
אני מקווה שעשיתי נכון

מה עליי לעשות בכדיי להגיע למיצוי עצמי וכלכלי מבחינת הקריירה? פריסת שאלה 7 קלפים שבע חרבות שתיי חרבות מרכבה שטן שני גביעים תשעה מטבעות שלשה מטות סיכום- נער גביעים

ב ה י ר

New member
פה ההתלבטות

אני עובדת בתחום אחד ונפשי יוצאת לתחום אחר. לכן אני מחפשת כיוון. האם עליי לישאול שאלה אחרת?

את יכולה לשאול כך -

האם טוב ונכון ל X לעסוק ב - Y. או אם את צריכה ללמוד את זה קודם לכן אז לשאול אותו דבר ולהחליף את המילה "לעסוק" ב"ללמוד". אני מבקשת להסביר נקודה חשובה. הקלפים אינם הוקוס פוקוס וקוראים בקלפים אינם מנחשים או מנבאים או בעלי כוחות על טבעיים. עם הקלפים מתייעצים. כמו שאת הולכת לרופא (בכוונה אני מקצינה) ואומרת לו כואב לי הגרון ולא אני לא מרגישה טוב כך הוא ידע טוב יותר במה להתמקד ולטפל ואיזו תרופה לתת. כך עם הקלפים. ככל שהשאלה מדויקת יותר כך התשובה מדויקת יותר. אני לא מנסה להלאות אותך אלא לתת לך את הפתרון והעצה הטובה ביותר שאני מסוגלת לתת. אסנת.

ב ה י ר

New member
הסתבכתי עם השאלות

עדיין לא ברור לי כיצד שואלים האם לישאול כמו שאת הצעת לי בתגובתך הראשונה מה ההתפתחות הפצויה לי במקום עבודתי הנוכחי? או שזה "עתידי" מידי וצריך שאלה יותר ממוקדת כי לפי תגובתך הנוכחית לא שואלים כך.... בקיצור אודה לך אם תוכלי לנסח לי שאלה.

צ ל י ל 8

New member
יש אפשרות לעשות פריסה של בחירה

של 7 קלפים. עדיין אורי רז לא העלה את הפריסה לאתר, אבל במקום את יכולה לעשות את פריסת הפרסה של 7 קלפים (מצורף קישור), להתעלם מן העמדות ורק לכתוב לנו את מס' העמדה ואיזה קלפים יצאו בעמדות... תגדירי מראש מהי אופציה א' ומהי אופציה ב' ואימרי לנו כאשר תפרסי. בהצלחה אם יש לך בעיה, תפני אליי במסרים

ב ה י ר

New member
אופצייה א - מקום עבודה נוכחי

1-מלך המטות 2- חמש חרבות 3- שלושה גביעים 4- שלושה מטבעות 5- אס מטבעות 6- מיזוג 7- סיכום- שני מטבעות

ב ה י ר

New member
אופציה ב -עיסוק במקצוע חדש

1- חמש חרבות 2- כוכב 3- אס גביעים 4 - חמש מטות 5 - קיסר 6- שתיי חרבות 7- סיכום- מלכת גביעים קשה, קשה ....

צ ל י ל 8

New member
שוב לא הבנת הכל מהתחלה...

לא ביקשתי לעשדות פריסה נוספת, רק רציתי שתגידי מהי אופציה ב'. להגיד במילים למה את מתכוונת, לאיזה עיסוק אחר. ברור יותר?

צוף3

New member
הי לך ../images/Emo141.gif

אופציה א: מקום עבודה נוכחי אופציה ב: הקמת עסק עצמאי 3 גביעים, מלך המטות, אס מטבעות --------> 2 מטבעות 3 מטבעות, 5 חרבות, מיזוג ההתלבטות הכלכלית ניכרת בהחלט על פי קלף 2 מטבעות. אופציה א' עדיפה יותר לטעמי, גם אם כרגע את רואה את מקום העבודה כזמני ביותר, עם הזמן יוכל להגיע ביסוס ותוכלי להיות יותר יצירתית ולהביע את עצמך, כשלבסוף ומעל הכל מאחר והשיקול הכלכלי קובע, אס המטבעות הוא הקלף האידיאלי. עיסוק כעצמאית יביא לך הערכה מקצועית רבה, אולם יגרור אותך גם לקונפליקטים ולמאבקי אגו, אולי עם מתחרים או לקוחות, כשלבסוף תוכלי להשיג איזון. מבין שתי האופציות עדיף לך להישאר במקום העבודה הנוכחי מבחינה כלכלית. בהצלחה :)

ב ה י ר

New member
את הפריסה הזאת עשית רק לאופציה א

ואח"כ עשיתי פריסה לאופציה ב אבל צליל אמרה לי שזה לא טוב אז עשיתי פריסה אחת לשתי האפשרויות. האמת שאני כבר מבולבלת

ב ה י ר

New member
פעם אחרונה../images/Emo13.gif

אופציה א עבודה נוכחית אופציה ב הקמת עסק עצמאי פריסה פרסה 1 איש תלוי 2 אביר גביעים 3 ירח 4 קיסר 5 שוטה 6 שני גביעים 7 מלכת המטות ובא לציון גואל?

למעלה