שלום לכולם! אני לפני פרויקט ראשון בבצק סוכר ויש לי שתי שאלות: 1. במה אפשר ומומלץ להישתמש כקרם בין העוגה לבצק? 2. יש שיטה לגרום לגליל לצאת באותו עובי לכל אורכו? המון תודה!
תודה רבה על העצות! ועכשיו לתוצאות ../images/Emo6.gif
זה קפאקייקס דבש מאוד התקשתי בחלק של רידוד המשטח. לא ממש הבנתי איך לעבוד טוב עם הקורנפלור ואו שזה נדבק או שזה התמלא בקונפלור ונהיה אבקתי ולא צבעוני... על הפסים השחורים בכלל ויתרתי כי לא הצלחתי לייצר שחור אלא משהו אפור עם פודרת קורנפלור עליו ואז זה גם נהיה סדוק... אז צבעתי עם טוש אכיל סה"כ כולם במשפוחה נורא התלהבו למרות כל הפגמים הרבים
איך אתם עובדים עם קורנפלור? על איזה משטח כדאי לרדד?
ולגבי הסדקים - לא שאני מומחית, אבל כל הזמן אני קוראת את ה"שוות" שאומרות שכנראה לא לשת מספיק את הבצק. בשביל פיסול כדי שלא ידבק - מורחים את הידיים במעט מרגרינה - הקורנפלור מייבש את הבצק. אני אישית משתמשת בקורנפלור רק כדי לרדד את המשטח שאיתו אני מצפה את העוגה. חוצמזה - הדבורים מ-ת-ו-ק-ו-ת!!!
אצל אמא לאוצרות בפ"ת? קודם כל ללוש היטב את הבצק לפדר עם אבקת סוכר את השולחן ולהתחיל לרדד וכל פעם לסובב את הבצק. לא ללחוץ עם המערוך על הבצק אלא לרדד אותו בעדינות החוצה ופנימה וסיבוב של הבצק וחוזר חלילה עד שאת מקבלת עיגול גדול המתאים לעוגה.