שאלה על קרם חמאה

diklar22

New member
שאלה על קרם חמאה

אני רוצה לצפות מאפינס בקרם חמאה, מישהו יודע אם זה טעים ? האם הטעם הוא של שמנת או חמאה שמפריע לטעם? יש למישהו אולי עוד רעיון?
 

diklar22

New member
אני מנסה להגיע לאפקט כמו של קצפת..

יש רעיון איך לעשות אולי עם קצפת שתחזיק? יש לי פודינג, גבינה לבנה..
 
אני מוצאת שקרם חמאה הוא

טעים ביותר. לוידעת איך את עושה אותו. אני מכינה כך: קרם חמאה 250 גר` חמאה רכה 2.5 כוסות אבקת סוכר 2 כפות חלב 2 כפיות מים צבעי מאכל להקציף את החמאה עם אבקת הסוכר מספר דקות לתערובת תפוחה. להוסיף את החלב והמים תוך כדי הקצפה עד שמקבלים תערובת הומוגנית. להוסיף מספר טיפות צבע מאכל עד שמתקבל הצבע הרצוי עליכם. להכניס למקרר להתקשות. לא ניתן לעבוד עם קרם רך. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1298052
 
ודאי. כל אחד ונוסחתו הוא

 

net the jet

New member
אני מוסיפה קצת לימון או תפוז , אפשר קקאו

או כל טעם שתרצי. מי שאוהב חמאה- אוהב קרם חמאה.
 
למעלה