שאלה על קרם לעוגה מצויירת

darcp

New member
שאלה על קרם לעוגה מצויירת

האם חייבים לשים קרם על העוגה לפני ששמים את ה RFM? אם כן איזה קרם מומלץ, כזה שמתקשה? המון תודה על התשובות
 

michahz

New member
רצוי משהו כי אחרת העוגה תתיבש.

RFM סופג לחות מהעוגה. זה יכול להיות כל דבר: ריבה מומסת, שוקולד למריחה עם קצת מים לדילול, קרם של פילסברי, גנאש (250 ג' שוקולד + 250 ג' שמנת מתוקה. לחמם ולהמיס פנימה את השוקולד, לקרר ולמרוח)
 

t a l talim

New member
ואפשר גם להרטיב את העוגה בסירופ

מתוק לשמירה של עוגה לחה וטעימה.
 
למעלה