שאלה על קרם רויאל!!!

analib

New member
שאלה על קרם רויאל!!!../images/Emo53.gif

אני הכנתי כבר את העוגיות לציפוי. וחשבתי על הקרם. אני מערבבת את החלמון עים הסוכר, או מקציפה אותו?? ואחרי שהקרם מתייבש, שומרים את העוגיות בקופסא? הקרם לא מרכך את העוגיות? כי הן כל כך פריכות... מחכה לתשובה!!!! תודה מראש, אילנה!
 

net the jet

New member
את הרויאל את מערבבת, ככה פשוט עם כף

אחרי שהן יבשות טוב טוב טוב ( שלא יתקלקל בטעות ) אז אכן אפשר לשמור די הרבה זמן בקופסא. זה לא אותה פריכות, אבל זה בהחלט סביר. ( אני אישית לא ממש אוהבת את העוגיות עם הציפוי-מעדיפה עם, אבל הילדים שלי מאד אוהבים, וגם שאר הילדים בהם נתקלתי. )
 

analib

New member
תודה נטע!../images/Emo6.gif

אני אנסה, אחר כך אגיד לך! בעלי כבר אכל "כמה", בלי ציפוי!! תודה, אילנה.
 

analib

New member
התבלבלתי בין חלמון וחלבון...../images/Emo51.gif

אבל הצלחתי!! רק שהדפסתי את המתכון והכמויות יצאו הפוכות. לכן, ראיתי 52 במקום 250 גרם של אבקת סוכר. עד שראיתי... שמתי 2 חלבונים ורק 100 גרם אבקה!!! אבל בסוף הסתדרתי ואני ובני, בן 7, עשינו הרבה עוגיות יפות!! עוד פעם תודה על העזרה! אילנהץ
 
למעלה