שאלה על רוטב לשקשוקה משומר בקופסה

אהבתי את ההגדרה בשאלה. שלחתי לו קישור לשרשור

והוא יקרא ויחליט. האמת היא שאני תמיד רואה שהוא מזמין שקשוקה בכל הזדמנות אבל לא יודעת מה הוא מעדיף.
מדובר באחי שניסה כמה פעמים להכין בעצמו והחליט שמסובך לו מדי ושזה יותר מדי עבודה.
תודה רבה.
 
שאלה על רוטב לשקשוקה משומר בקופסה

האם מישהי כאן יכולה להמליץ על אחד הרטבים האלה שעשויים מעגבניות מרוסקות ונמצא בקופסת שימורים?
חובב שקשוקה שאינו בשלן שאל אותי. אל תגידו שלהכין בעצמו זה הכי שווה. הוא לא מכין ולא יכין ונמאס לו
לצאת מהבית ולשלם הרבה כסף בכל פעם שבא לו שקשוקה. מאחר ואני לא מכירה, החלטנו שאשאל אתכם.
תודה רבה.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
לא מכירה את הרוטב המוכן אבל החצי השתמש מידי

פעם באלה המרוסקות משומרות (mutti, למשל) ואמר שיוצא לא רע בכלל.
ז"א, שחובב השקשוקה שלך ייצטרך לקצוץ שום (או להשתמש בשום כתוש קפוא) ולהוסיף שמן זית ותבלינים.
 
תודה חני אבל מזה בדיוק הוא רוצה להימנע. כי

לקצוץ עגבניות הוא יודע אבל רוצה רוטב מוכן ומתובל.
אמרתי לו שכאן מכינים שקשוקה בעצמנו ולא מקופסה אבל אולי למישהי כאן בכל זאת יש ניסיון מוצלח?
גם דיס-המלצה תועיל מאד.
 

שריתי76

New member
הרוטב של יכין לא רע בכלל

שינסה פעם אחת, ואז ישדרג בתבילנים לפי העדפתו.
 

אמרלדה

Active member
גם אני בעד יכין, השלם מכין ממנו בתוספת עגבניו

ת ופלפלים ובצל קצוצים.
 
תודה אמרלדה. אם אגיד לו שיוסיף הוא יוותר.

אבדוק אם אפשר להכין מזה בלי שום תוספות. רק לחמם ולהוסיף ביצים.
 

אמרלדה

Active member
השלם אומר שכן. והרוטב כבר מתובל.

אומר שבהתחלה היה עושה בלי שום תוספת, עד שלמד להוסיף קצת ירקות.
 
למעלה