שאלה על רוני יפה...

sportivit

New member
שאלה על רוני יפה...

בוקר טוב... הבנתי שלרוני יפה יש בלעדיות על "הספינינג" כמותג בארץ. הבנתי שהשיטה שלה עובדת על "כוכבים ודרגות". האם מישהו מכיר את השיטה ומוכן להסביר לי איך ההשתלמות אצלה עובדת בדיוק, כלומר האם קורס אצלה (שעלותו מאוד יפה...)זה רק ההתחלה ויש צורך לקחת כל פעם עוד קורסים כדי להגיע ליעד הנכסף-קריא עבודה עם הרשתות שחתומות איתה על הסכם בלעדיות...

עד כמה שידוע לי...

יש את הקורס הבסיסי המורכב מ-3 שלבים. מי שעובר את הקורס הנ"ל (שהיה לפחות לפני שנתיים 30 שעות על פני 4 מפגשים) מוקבל תעודת הסמכה בינלאומית ו"מוכשר" (תעודת כשרות..) מבחינת רוני להדריך ברשת הולמס פלייס. הקורס בנוי : משלב 1 ORIENTATION שלב 2 שלב 3 מבחן מעשי מבחן עיוני אחרי זה יש אפשרות לשלבים 4 ו5 וטריינר או משהו כזה. העלות אמורה להיות איפשהו בין 2500 ל 3000 ש"ח לדעתי. יש סיכוי שזה כבר שונה בימנו אבל הכי פשוט זה להתקשר ולברר מולה.

chosenspin

New member
רוני יפה

בהחלט נהדרת. אבל- בשלושה מפגשים בסיסיים אי אפשר ללמוד הרבה במיוחד כשלעיתים מגיעים מדריכים שזו פעם ראשונה שהם עלו על האופניים.. ה"יתרון" של רוני הוא שרק מי שעבר הכשרה אצלה יכול לעבוד ברשת הולמס פלייס. (לפחות ככה אומרים) אבל חשוב מאוד לשים לב שספינינג כספינינג זה "עוד מותג" כמו שיש נייק, דיאדורה, סקוני וכו'... יש גם ספינינג. הייתי ממליצה ללכת בהתחלה לקורס מעמיק יותר של דייויד או רן (קורס של חודש לעומת שלושה ימים של רוני) וכהשלמה לקורס של רוני.

למעלה