שאלה על רוסטביף עגל קפוא
בעלי קנה בסופר מוצר שנקרא "רוסטביף עגל". של מעדני הטלה. הוא קפוא ומעובד. לא השתמשתי בזה עד היום ואני לא יודעת באיזה נתח מדובר. אני תמיד קונה בשר טרי.
השאלה אם להתייחס אל זה כמו כתף ולבשל אותו בישול ארוך או צלייה בתנור כמו רוסטביף אמיתי למרות שמדובר פה במוצר קפוא ומעובד. מה דעתכם?
בעלי קנה בסופר מוצר שנקרא "רוסטביף עגל". של מעדני הטלה. הוא קפוא ומעובד. לא השתמשתי בזה עד היום ואני לא יודעת באיזה נתח מדובר. אני תמיד קונה בשר טרי.
השאלה אם להתייחס אל זה כמו כתף ולבשל אותו בישול ארוך או צלייה בתנור כמו רוסטביף אמיתי למרות שמדובר פה במוצר קפוא ומעובד. מה דעתכם?